Even Tot Hier komt weer met geniale parodie op Joost zijn Europapa-drama

Pleur op, dag dag! Dat de mannen van Even Tot Hier met iets briljants zouden komen over het hele Joost drama, verwachtten we al, want voor hen is dat natuurlijk een inkoppertje. Dat het weer zo grappig en origineel uitpakt, dat hadden wij zelfs niet aan zien komen. Actualiteit en sarcasme blijkt keer op keer dé perfecte combinatie en dat bewijst Even Tot Hier.

Joost heeft iets bedreigends geroepen, een camera kapot gemaakt, een wuivende beweging gemaakt naar een werknemer van het Songfestival. Alles gaat rond over het internet met de uitkomst dat Nederland niet de beste van Europapa kon worden. Even Tot Hier zou Even Tot Hier niet zijn als ze de koppen niet weer bij elkaar hebben gestoken om er een nummer over te maken.

Pleur op dag dag

In de aflevering van zondag 12 mei kon het natuurlijk niet anders dan dat Van der Laan en Woe samen met Miguel Wiels een topper van een nummer zouden maken. We zullen je alvast een voorproefje geven. En ja, dit lied heb je daarna ook in je hoofd! ‘Pleur op, dag dag dag dag dag dag dag. Pleur op, dag dag dag, Hey!’ Volgend jaar zouden we dit trio naar het Songfestival moeten sturen denken we, want er was weer een volledige choreografie en natuurlijk mochten de welbekende outfits ook niet vergeten!

Even Tot Hier

Als je dit wekelijkse programma niet kent, dan mis je volgens ons echt iets in je leven. Wil je het nieuws volgen, maar wel in een satirische vorm? Dan is Even Tot Hier echt jouw perfecte match. Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn de grote sterren van de show. In het programma op NPO 1 wordt er een perfecte afwisseling gedaan door gebruik te maken van een quiz met het publiek, muzikale parodieën en hilarisch sketches. Zo blijf je perfect op de hoogte van het laatste nieuws, maar wordt het wel verpakt in een sarcastisch en informeel jasje!

Reageer op artikel:
Even Tot Hier komt weer met geniale parodie op Joost zijn Europapa-drama
Sluiten