Deze riante mansion heeft een kartbaan in de voortuin liggen

Redactie 26 mrt 2019 Machines

Voor de mensen die graag iets extra’s willen bij hun huis, hebben we iets heel moois in petto. Wat is na een zwembad, sauna, bioscoop, wijnkelder, spelletjeskamer, vijf badkamers en een tennisbaan nog een ultieme toevoeging aan je mansion? Precies, een kartbaan pal voor de deur.

Effe emigreren

Je moet er wel voor naar Noord-Ierland verhuizen, maar dan heb je wel gelijk het huis met de coolste special feature van het land te pakken. Een kartbaan gek. Gewoon in je voortuin. Kost niet eens zo heel duur. 2,25 miljoen in pond, wat omgerekend neerkomt op een kleine 3 miljoen euro. Dat valt best mee toch? Zeker als je bedenkt wat je nog meer allemaal krijgt. Zo zijn vijf slaapkamers, een binnenzwembad, bioscoop en helikopterplatform allemaal bij de prijs inbegrepen.

Kartbaan = race approved

Maar het vetste van allemaal is natuurlijk die kartbaan. Het circuit heeft een lengte van 1 kilometer en voldoet aan de eisen van de Motor Sport Association. Verder beschikt het over een eigen race control en om het Grand Prix middagje met je vrienden compleet te maken, is er zelfs een podium waar met de Magnum champagneflessen kan worden gespoten. Dan hoef je alleen nog de pitspoezen te regelen.

‘Beste huis ooit’

Mocht je serieuze interesse hebben, dan is het zaak om er snel bij te zijn. Makelaarboy David Best liet weten dat in een week al meer dan 125.000 hits op het huis waren. “Dit huis is een van de beste huizen waar ik ooit ben geweest, het zal veel kosten om dit te overtreffen”, aldus David. Wij zeggen: leg geld in met je vier beste vrienden, neem allemaal een extra hypotheek, zoek werk wat je overal ter wereld kan doen en maak dit tot jullie nieuwe huis. Wij komen wel een keertje langs om een weekendje te karten. Meebieden kan hierrr.

Foto’s: propertypal.com

Reageer op artikel:
Deze riante mansion heeft een kartbaan in de voortuin liggen
Sluiten