FHM Cribs: zo ziet de riante villa van Elon Musk eruit

Redactie 18 Feb 2019 Entertainment

Elon Musk gaat door het leven als een van de grootste visionairs van de 21e eeuw, dus dat schept wel enige verwachtingen waar hij woont. Of woonde, want het huis van Elon Musk staat te koop voor een slordige 4,5 miljoen dollar.

Het huis is terug te vinden in Los Angeles, waar hij het stulpje in 2014 betrok met zijn toenmalige vrouw Talulah Riley. In totaal hebben ze zo’n 3.000 vierkante meter aan space. Wat opvalt is dat het een boemerang design is, voor optimale privacy en ruimte.

Verder heb je een goeie achtertuin met een lekker zwembadje, die je een waanzinnig uitzicht geeft over de oceaan, stad en de vallei. Ja, daar zouden we wel een prima barbecuetje kunnen houden met onze vrienden.

Huis van Elon Musk
Foto: Realtor.com/The MLS

Bij de Tesla-frontman kun je er van uitgaan dat op het gebied van technische snufjes het een ander is ingebouwd. Zo is overal geïntegreerde beveiliging en heb je fraaie audio- en lichtsystemen in de kamers staan. Zoals een gadgetman betaamt, kun je dit alles samen met de automatische gordijnen controleren vanaf een tablet of smartphone.

Zoals gezegd mag je dus 4,5 miljoen dollar afrekenen, maar dan woon je wel in de ex- uitvalsbasis van de capo di tutti capi van Tesla. Toch een leuke fun fact om mee te dwepen tijdens je housewarming. Hieronder een leuke rondleiding, maar mocht je nog meer willen zien of weten, dan moet je even kijken op de site van hyltonhyland.com.

Foto’s: Realtor.com / The MLS

Maxim.comHyltonhyland.com

Reageer op artikel:
FHM Cribs: zo ziet de riante villa van Elon Musk eruit
Sluiten