FEBO komt met laatste hete kledinglijn en strikt Famke Louise als model

Voor de laatste keer brengt de bekende snackbar FEBO een fashionlijn uit aka haute friture. Niemand minder dan Famke Louise hebben ze weten te strikken als model. Met de nieuwe collectie van FEBO ben je summer ready. Nooit gedacht dat we de twee woorden ‘FEBO’ en ‘summer ready’ in een zin konden gaan gebruiken, maar de collectie is heet. 

FEBO fashion

Dat de bekende frituurmuur een stap in de modewereld zet is niet nieuw. Drie jaar geleden doken er ineens slippers op in de kleuren rood wit. Dé kleuren van de FEBO. Het werd een enorme hit onder de festivalgangers. Niet veel later poseerde rapper Donnie en dartlegende Raymond van Barneveld als model voor de fashionlijn van de snackleverancier en dit leverde goud resultaat op.

Famke Louise in de Furry Slipper Speciaal

En nu is Famke Louise het gezicht van de laatste collectie. Na drie jaar vindt het bedrijf het wel mooi geweest. “We stoppen op de top”, zegt directeur Dennis de Borst van de snackketen. Hij kiest voor Famke Louise als model, omdat zij net als de warme vlugge hapmakers veel stof deed opwaaien. “Net als haar voorgangers rapper Donnie en dartkoning Barney ontstijgt ze als fenomeen de grijze massa. Met recht is ze het gezicht van de allerlaatste lijn.” De nieuwe en laatste collectie van FEBO bevat een SS19 Bakhanddoek, Bak’t Hat, FEBO Fan Slipper FEboxershort en een Furry Slipper Speciaal. De laatste collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Als eerste de allerlaatste #FEBOfashion collectie scoren? Dat kan! Race morgen om 10:00u naar www.febo.nl/shop en trek die webshop leeg! #FEBOfanvanheteersteuur #stoppenopdetop

Een bericht gedeeld door FEBO (@febo.nl) op

Reageer op artikel:
FEBO komt met laatste hete kledinglijn en strikt Famke Louise als model
Sluiten