Famke Louise speelt in een vreemde korte film

redactie 9 Aug 2019 Girls

Famke Louise kennen we allemaal van haar liedjes als ‘Op Me Monnie’ en ‘VROOM’ gooit het deze keer over een hele andere boeg. De zangeres heeft haar eerste rolletje als actrice gescoord in de film Hitte. Een bizar vreemde film, waarbij je achteraf afvraagt: wat heb ik nu gekeken?

Je kan zeggen wat je wilt over de nummer 52 uit de FHM500, maar een stoere chick is het zeker. Ze doet lekker haar eigen ding, maakt liedjes, doet optredens, draagt wat ze zelf wil en acteert tegenwoordig ook nog. Ze heeft kanonnen van kritiek over zich heen gehad, maar ze laat zich niet klein maken. Daar houden we van!

De ultra korte film waar de zangers in speelt is geregisseerd door Thessa Meijer. Speciaal voor  het 10-jarige bestaan van Cineville. De film duurt nog geen drie minuten en bestaat uit één scène. En zelfs van die ene scene moet je even bijkomen. Famke Louise speelt een verlegen meisje die de verkoeling op zoekt in een ijssalon. Dat gaat alleen niet zo goed… we zullen niet te veel spoilen, dus check het zelf maar!

 

Reageer op artikel:
Famke Louise speelt in een vreemde korte film
Sluiten