Erotische karper kalender van 2018 is precies wat je WC nodig heeft

Redactie 10 okt 2017 Girls

In de categorie ‘weer eens wat anders aan de muur van je toilet of bouwkeet’ is dit zeker iets wat je niet elke dag tegen komt. Technisch gezien kom je het blijkbaar elk jaar tegen, maar dat is niet het punt. Een erotische kalender met een hoofdrol voor een vis. Dat zie je niet vaak. Wij kunnen niets anders dan hier onze bewondering voor uitspreken.

De Duitse online retailer Carponizer, gespecialiseerd in geavanceerde karper apparatuur, ging wel heel out of the box denken om de naamsbekendheid wat op te krikken. De website gaf Hendrik Pöhler de opdracht om de schubbige rakker te combineren met poedelnaakte modellen. De Erotic Carponizer Carp Calendar is het dampende eindresultaat.

Net als jij vragen wij ons ook af hoe een retailer voor geavanceerde karper apparatuur in vredesnaam op het idee komt om een erotische kalender te maken waar naakte modellen knuffelend met een karper op de gevoelige plaat staan vastgelegd. Wij vinden het in iedere geval dikke prima, en hopen dat deze traditie nog vele jaren mag voortduren.

Namens Carponizer gaf Pöhler er ook uitleg over: “Het idee voor de kalender was om twee van de grootste hobby’s van mannen, vissen en vrouwen, samen te brengen. Ik herinner me de dag dat ik met een vriend was vissen en op de plek naast ons waren twee hete meiden aan het vissen. Dit was het moment dat ik heb besloten om deze fantastische kalender te maken.” Je hebt groot gelijk Hendrik!

Ben je na het zien van de vissige plaatjes helemaal fan van de kalender geworden, dan hier kun je hem voor slechts $18,95 bestellen. Best lachen verjaardagscadeau toch?

Maxim

Reageer op artikel:
Erotische karper kalender van 2018 is precies wat je WC nodig heeft
Sluiten