We hebben het vakantiehuis uit je dromen gevonden

jul 29 2018, 15:30 Entertainment
fhm vakantiehuis 01
We hebben ons droom vakantiehuis gevonden in East Fremantle, Australië. Dit is de Goldtree House uit 1950 waar een paar renovaties overheen zijn gegaan waardoor het nu een mansion is waar we bang van worden. Volledig gepimpt door het locale bedrijf Hartree + Associates.
De architecten zeggen het volgende over de villa: "The project was to deliver agile spaces hosting a family celebrating teenage twins, have an awareness of harsh climatic conditions; be proud of salmon brick and maximize views to Fremantle Harbour." Er zit inmiddels een nieuw dak en zelfs een extra verdieping op. Door de grote en vele ramen heb je het idee dat je buiten bent ook al zit je binnen te relaxen. Echt zo'n strandhuis waar je eigenlijk altijd het gevoel hebt dat je buiten bent.
Het huis is dan wel uit 1950, het is wel vet milieuvriendelijk. Dat komt bijvoorbeeld door de natuurlijke ventilatie, zonne-energie en wind turbines als back up mocht er geen zonnetje zijn om jouw stroom te fixen. We zouden alleen wel een gazonnetje van Kunstgras van Topkunstgras en een Karpet in de woonkamer neerleggen. Dan is 'ie helemaal af. Hier willen wij heel graag twee weken vakantie vieren.
Foto's: Arch Daily/Hartree + Associates/Robert Frith.
Delen met
Ook interessant