Twitter gaat los op het spraakmakende uiterlijk van Simon Cowell

dec 02 2022, 10:55 Entertainment
simon cowell
Halloween is al geweest en carnaval duurt nog wel een paar maandjes. Toch liet voormalig American Idols-jurylid, Simon Cowell, menig aardbewoner flink schrikken. Dit gebeurde toen hij een filmpje op Twitter plaatste waarop zijn verbouwde gezicht te zien is. Hoewel Simon normaal gesproken zelf degene is die mensen bekritiseerd, lag hij dit keer zelf onder vuur.
Afgelopen vrijdag plaatste het beruchte jurylid op zijn Twitter-account een filmpje waarin hij een oproep deed voor Britain’s Got Talent . Of de boodschap is overgekomen? We zetten er onze vraagtekens achter. Het enige waar Twitter over kon praten, was de transformatie die het jurylid is ondergaan. Een glow up kunnen we het helaas niet noemen.

Tranformatie

Zijn hamsterwangetjes zijn omgeruild voor een mager bekkie en zijn tanden zijn nog witter dan een hoogglans keuken. Ook lijkt hij een glansspray te hebben opgespoten en heeft hij een hangend oog. Waarschijnlijk komt dit door het dozijn aan fillers dat hij in zijn gezicht heeft gespoten. De arts bij de plaatselijke botoxkliniek kan in ieder geval effe lekker genieten van een sabbatical.

Eerdere kritiek

Eerder dit jaar kreeg Simon Cowell ook al een flinke bak kritiek over zich heen vanwege zijn overmatige botox en filler gebruik. Cowell gaf toen aan inderdaad te zijn doorgeslagen en dit zelf ook in te zien. “Ik zag laatst een foto van mezelf en ik herkende mijn eigen gezicht niet eens." Hij gaf aan er mee te stoppen.
Het duurt alleen eventjes voordat alle fillers eruit zijn. Misschien dat een vakantie naar een warm land helpt? Smelten ze vanzelf. Het is te hopen dat tegen de tijd de opnames voor Britain’s Got Talent van start gaan Cowell zijn eigen gezicht weer een beetje terug heeft. Zijn verschijning wekt nogal wat commentaar op.
sim 1 300x49
sim 2 300x49
sim 3 300x49
sim 4 300x49
sim 5 300x49
Delen met
Ook interessant