Tinlicker announced sicke show in TivoliVredenburg aankomende december

jun 24 , 15:58 Entertainment
66796f5f2d9d1
De mannen van Tinlicker komen terug naar waar het allemaal begon, Utrecht. Vandaag maakte het dance-duo bekend dat ze TivoliVredenburg helemaal op z’n kop komen zetten in december. Misschien heb je ze afgelopen weekend wel gezien op Pinkpop en dan durven wij te wedden dat je aanstaande vrijdag in je agenda zet om kaartjes te scoren voor december!
Ze veroverde de wereld met hun mix van progressieve house en melodische techno. Ze gooide er ook nog eens een heerlijke stem doorheen en dat is de perfecte cocktail voor muziek waar je kippenvel van krijgt. Soms zelfs een beetje emotioneel van wordt.

Tinlicker

Jordi van Achthoven en Micha Heyboer scoorden hit na hit en dat niet alleen in Nederland. Nee, ze braken wereldwijd door en je zou bijna vergeten dat ze hartstikke Nederlands zijn. Ze staan al jaren op Mysteryland, Tomorrowland en Ultra. Vorig jaar zelfs op ADE in samenwerking met het Metropole Orkest. Surprise, want 19 december zullen zij weer samen in de Grote Zaal in Utrecht staan.

TivoliVredenburg

Wat een méga vet voorproefje op TivoliVredenburg is, is dat ze 31 augustus op Thuishaven staan met een drie uur DJ-set. Zie je het voor je, in de zon dansen op Children onder het genot van een koud biertje?! Dit mag je gewoon niet missen eigenlijk. Als jij nu, net zoals wij, helemaal staat te popelen van enthousiasme, dan zet vrijdag 28 juni 10:00 uur maar snel in je agenda. Dan kun je namelijk jouw kaartjes scoren voor 18 en 19 december.

Favoriete platen

Terwijl we dit schrijven, zitten we met kippenvel op onze stoel. Al luisteren we zeker vaker op de redactie naar de muziek van Tinlicker. Mees Salomé vertelde in onze DJ Talk dat hij Tinlicker uit zou nodigen als hij een eigen feest zou organiseren waar maar drie andere artiesten mogen komen. Dat zegt hij natuurlijk niet zomaar! Wij zetten onze favoriete nummers van dit duo op een rij voor je.
Delen met
Ook interessant