Ultiem borrelen doe je deze zomer bij TAPT Festival in 7 verschillende steden

mei 07 2023, 18:00 Entertainment
tapt 1800x1020 1
De lentekriebels gieren met volle vaart door onze buikjes. Wij kunnen niet wachten totdat we in ons t-shirtje buiten lopen, terwijl de zonnestralen ons lijf verwarmen. Een goede borrel kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Als je het echt goed wil aanpakken, dan ga je borrelen op hoog niveau bij TAPT Festival.
TAPT is ontstaan uit een initiatief van Nick de Vree en Simon Leech. Op een feestje kwamen zij tot de conclusie dat het wel tijd werd voor een bierfestival in een nieuw jasje. Niet alleen gericht op de typische bierconnaisseur, maar juist voor iedereen. Na een eerste, meer dan geslaagde editie met meer dan 2000 mensen, wilden ze meer. “Hoe leuk zou het zijn, als we nog meer van zulke festivals kunnen organiseren, maar dan door heel Nederland?", zeiden de twee ondernemers enthousiast. Ze bouwden samen een bedrijf rondom het festival, veranderden de naam naar een gangbare versie voor locaties in heel Nederland en TAPT Festival was een feit.
tapt tk photography 1

TAPT

TAPT is uitgegroeid tot hét borrelfestijn van het jaar en het maakt niet eens zo gek veel uit waar je woont, want ze trekken langs liefst zeven verschillende steden . TAPT verspreidt zich over Amsterdam, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Alkmaar. Kies een leuke stad uit, maak er direct een weekendje van en ga lekker genieten van al het lekkers dat ze hebben. Dat is namelijk nogal wat.
Zo hebben ze bieren van meer dan vijftig verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland. Maar TAPT is meer dan dat. Je vindt er ook goede wijnen, champagne en foodtrucks met kraakverse pizza’s, juicy burgers en onweerstaanbaar lekkere Mexicaanse gerechten. Weet je in elk geval zeker dat je een smakelijke bodem kan leggen.

Spelletjes

Verder hoef je je ook niet te vervelen, want bij TAPT kun je talloze leuke spelletjes spelen. We beginnen hoe dan ook bij de mega-Jenga, dat is onze favoriet. Maar als je net een goede vino hebt gescoord kun je ook je inner-Fransoos naar buiten laten op de jeu de boulesbaan of je kunt gewoon even rustig een klassiek tafelspelletje spelen.
Een van de knallers is de populaire Jopen Silent Disco waar je met een koptelefoon lekker ongegeneerd meezingt op de foutste guilty pleasures. Maar ook het hoofdpodium van Club TAPT zorgt voor de nodige voetjes van de vloer en handjes in de lucht. Het moge duidelijk zijn: TAPT Festival is een feestje voor iedereen die even wil ontsnappen uit de alledaagse sleur door met z’n vrienden te komen dansen, eten, spelen en natuurlijk te proosten op het leven. Meer info en tickets haal je bij taptfestival.nl . Met de code FHM10 krijg je bovendien korting (alleen geldig voor de events in Amsterdam en Leiden).

Win tickets

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Natuurlijk wil je dat! Wij geven 5x2 kaarten weg voor TAPT Festival. Geef in de comments onder de Facebookpost aan naar welke editie je wil gaan en tag de vriend die je meeneemt.
Delen met
Ook interessant