Supreme X Nike SB Dunk High onder de hamer voor gigantisch bedrag

sep 26 2023, 18:56 Entertainment
382216877 17946204845701754 3800325824121983633 n 1
Herinner je je die verbluffende samenwerking tussen Supreme en Nike SB Dunk High nog? Houd je hart vast, want een aantal heel zeldzame exemplaren uit die collectie staan op het punt om op de veiling bij JOOPITER (veilinghuis van Pharrel Williams) te verschijnen en het veroorzaakt behoorlijk wat opschudding in de sneakerhead-gemeenschap.
Neem, Supreme, de streetweargigant die bekend staat om zijn iconische Red Box-logo en limited edition artikelen. En, Nike SB, meester op het gebied van de skateboardschoenen. Voeg ze samen en dan heb je een recept voor sneakermagie.

Heilige graal voor sneakerverzamelaars

Dit zijn niet alledaagse patta's. Nee, nee, dit zijn samples, de heilige graal in het verzamelen van sneakers. Het is alsof je het gouden ticket bemachtigt uit Sjakie en de chocoladefabriek. Deze monsters zijn prototypes die gemaakt zijn tijdens de ontwerp- en testfase en zijn meestal uniek of extreem beperkt in productie.

Pronkstukken

Dus, wat is er aan de hand met JOOPITER? Het is een veilingshuis, van de creatieve duizendpoot Pharrel Williams, voor fashionista’s en verzamelaars. Het is de plek waar de meest zeldzame exemplaren hun nieuwe thuis vinden en waar de meest gewilde sneakers van eigenaar wisselen voor oogstrelende prijzen. Deze Supreme x Nike SB Dunk High samples, zijn patta’s voor in je privémuseum. Het is (net zoals bij alle limited edition schoenen) niet de bedoeling om ze daadwerkelijk te dragen. De biedoorlog zal naar verwachting episch zijn. We hebben het over verzamelaars, investeerders en hypebeasts uit alle hoeken van de wereld die strijden om een stukje sneakergeschiedenis.

Legendarische collab

Wat is er nou zo speciaal aan de Supreme x Nike SB Dunk High? Nou, het is de samensmelting van de iconische stijl van Supreme en delegendarische swoosh van Nike. Deze kicks zijn niet alleen modestatements, ze zijn ook gebouwd om op een skateboard te shredden. Het is de perfect mix van street cred en functionaliteit. Het zijn natuurlijk limited editions. Als Supreme een collab met Nike dropt, kun je er zeker van zijn dat het sneller uitverkocht is dan dat je ‘hypebeast’ kan zeggen. Daarom zijn deze samples zo ontzettend waardevol, ze zijn de ultieme flex.
De prijs van deze bijzondere schoenen is zoals verwacht erg hoog, ze zullen los van elkaar zo'n $30.000 tot $50.000 dollar kosten.
Delen met
Ook interessant