Sous la Seine is de nieuwe Franse Netflix thriller die je wil zien

jun 05 , 18:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 06 04 om 174551 resultaat
Thrillers in het Spaans, Engels, Italiaans en Frans zijn op de een of andere manier gewoon negen van de tien keer beter dan Nederlandse thrillers. Waarschijnlijk omdat we onze taal zo goed kennend dat het niet serieus en spannend genoeg overkomt. Voor deze film maken we een uitstapje naar Frankrijk. Vanaf vandaag is Sous la Seine te zien op Netflix en het belooft spannend, griezelig en onheilspellend te zijn.
Een goede nieuwe film op Netflix, het voelt altijd als een soort cadeautje. Al betalen we er natuurlijk elke maand weer voor. Toch gaat deze film ervoor zorgen dat je de komende tijd niet meer rondom de Seine in Frankrijk durft te lopen. Erover varen trouwens al helemaal niet. Dan weet je zeker dat het een goede thriller is toch?

Sous la Seine

Sous la Seine is pas vanaf vandaag te zien op Netflix, maar voor het kijken van zo'n film maken wij graag tijd vrij. We konden natuurlijk eerder al kijken naar de trailer en die beloofde ons een hoop, dus vandaar dat we deze wel aan durven te raden aan jullie!
In Sous la Seine zien we hoe er in 2024 in Parijs voor het eerst een triatlon wordt georganiseerd. Dit gebeurt natuurlijk allemaal aan de Seine. Toch zit er een adertje, uh haai, onder het gras. Tenminste, dat hoort de briljante wetenschapper Sophia van een jonge milieuactiviste Mika. Haar wordt namelijk gezegd dat er een haai leeft diep in de rivier. Wat niemand wil is een bloedbad, dus om dit te voorkomen hebben ze niet echt een andere keuze dan samenwerken met de commandant van de rivierpolitie van de Seine. Ons niet meer gezien in, op of om de Seine na deze film hoor!
De film duurt 101 minuten. Precies zo'n goede film dus als je geen zin hebt in een serie vijftig minuten of Avatar van meer dan drie uur.
Delen met
Ook interessant