Waarom jij een masturbator in je nachtkasje moet hebben liggen

sep 21 2023, 16:45 Entertainment
arc pow mood image blue 007 kopie
Als we de verhalen moeten geloven hebben vrouwen hun hele nachtkasje gevuld met allerlei seksspeeltjes, maar bij mannen ligt dat percentage toch een stuk lager. Toch is er een apparaat dat niet zou mogen ontbreken in jouw slaapkamer, want met een masturbator kun je heel veel plezier beleven.
Jij wil ook wel eens wat afwisseling ten opzichte van je rechterhand, toch? Je kan ook op je hand gaan zitten en wachten totdat al het bloed uit je hand is zodat net lijkt of iemand anders je aftrekt, maar dat lijkt ons meer iets voor uit je pubertijd. Neem van ons aan dat dit echt de moeite waard is om te proberen. Wij geven je drie suggesties voor de masturbators die een plek in jouw nachtkastje verdienen.
arc mood ion

Ion

Wat de Womanizer is voor vrouwen, dat is de Arcwave Ion voor mannen. Deze masturbator focust zich met pulserende luchtdrukgolven op stimulatie van het toompje. Daarmee is hij de enige in zijn soort en biedt hij een geheel nieuwe sensatie. Met de Ion hoef je je niet meer af te vragen hoe een vrouwelijk orgasme voelt, want met deze module ervaar je een orgasme dat hier dichtbij in de buurt komt. Yep, zo intens is het. In totaal zijn er acht verschillende standen die jou optimaal laten genieten. Unieke manier van masturberen gegarandeerd. De Arcwave Ion is hier verkrijgbaar .
arc pow mood image blue 004

Pow

Is het een draagbare speaker om je favoriete tracks mee af te spelen? Hmm, niet echt. Je kunt er wel zelf heel lekker mee spelen. De Arcwave Pow is een undercover premium masturbator met twee ingangen. Hij is lekker compact, dus je kunt ‘m overal mee naartoe nemen. Door z’n vermomming zal de douanier op Schiphol je ook niet gek aankijken wat jij in je koffer hebt zitten. Groot genot in klein formaat maakt het tot de ideale reisgenoot. Het is bovendien een flexibel apparaat, wat ‘m geschikt maakt voor 95% van de penissen. Voor een schappelijke bedrag van 65 euro is de Arcwave Pow hier verkrijgbaar .
arc voy mood bed topview 16x9

Voy

Als je je handen gebruikt met aftrekken, dan weet je dat de juiste hoeveelheid druk zetten belangrijk is. Niemand kan dit beter dan jij, want jij kent je piemel het beste. Dus weet jij precies wat je lekker vindt. De Arcwave Voy is zo ontworpen dat het de eerste masturbator is met een slim ‘Tightness Adjustment Systeem’. Hiermee wordt de vorm en druk aan jou lichaam aangepast. Via acht verschillende standen kun je de strakheid en druk bepalen. Klinkt goed hé? De Arcwave Voy is hier verkrijgbaar .

Gratis Ghost

Bestel jij een van bovenstaande speeltjes bij Willie.nl? Dan krijg je bij aankoop van (een van) deze masturbators nu een Ghost cadeau. Dit is een herbruikbare zijdezachte sleevemasturbator die je van twee kanten kunt gebruiken. Beide kanten bevatten een andere textuur die weer voor andere prikkels en intensiteit zorgen. , want de actie geldt zolang de voorraad strekt.
Delen met
Ook interessant