Exclusieve Louis Vuitton-bokshandschoenen van Karl Lagerfeld te koop

mrt 28 2023, 16:00 Entertainment
328624521 923162555472830 4067059390161247385 n
Ken je dat gevoel dat iemand je het bloed onder de nagels vandaan haalt en je diegene het liefst achter het behang zou willen plakken. Nee? Leugenaar. We hebben het allemaal wel eens. Met geweldig goede reden of niet. Soms verdiend iemand een ongelofelijke pomper op z’n kaak. Of het wijs is om dat ook daadwerkelijk tot uitvoering te brengen, laten we even in het midden. Alleen hebben sommigen van ons een klein probleempje: het is namelijk helemaal niet stylish om iemand even flink af te trommelen. Dat kan natuurlijk écht niet.
Dat probleem had Karl Lagerfeld ook. En dus liet de legendarische modeontwerper zich een setje bokshandschoenen aanmeten. Door Louis Vuitton.

Louis Vuitton bokshandschoenen

Justin Reed, dat is geen gozer maar een winkel in L.A., deelt een foto van het paar. Justin Reed verkoopt wel vaker hele exclusieve items, maar deze was écht bijzonder. Op de afbeelding zijn een set bokshandschoenen te zien, in de welbekende Louis-kleuren: bruin met de bekende, gouden all-overprint.
Ze komen in een matchend koffertje en zijn voorzien van de initialen van Karl, “K.L”. Het koffertje komt dan weer in een stofzak. Hij zou toch eens vies worden. In de beschrijving, die er ook bij zit, is te zien dat Karl de handschoenen uit 2014 komen. Ze maakten de handschoenen om de publicatie van Louis Vuitton: The Icons and the Iconoclasts . Dat was een boek over de interpretatie van Louis’ monogram door een aantal van ’s werelds meest creatieve iconoclasten, waaronder Karl.
Goed. Justin Reed gaat deze exclusieve stootwapens dus verkopen. Voor $15.000 kun jij geheel in stijl je schoonmoeder afrossen. Wie wil dat nu niet?
Delen met
Ook interessant