Listige fan verovert internet en haalt voorpagina Engelse krant met bewerkte foto Klopp

aug 29 2023, 10:42 Entertainment
klopp 2
Eerlijk is eerlijk, ook wij zijn er met beide benen ingetrapt. Het vernuft van sommige social media-gebruikers is niet normaal. We gingen stuk toen we de foto zagen waarop Liverpool-trainer Jürgen Klopp z’n wijsvinger voor z’n mond plaatste en de staff van Newcastle United maande stil te zijn. Wat blijkt nou? Die foto is hartstikke bewerkt.

Jürgen Klopp

Gelukkig zijn we niet de enige die er zijn ingetrapt. De foto ging na de wedstrijd tussen Newcastle United en Liverpool viraal. In de wedstrijd tussen de twee Engelse clubs maakte Jason Tindall (assistent-trainer van Newcastle) het denigrerende gebaar wel richting de bank van Liverpool toen Newcastle op 1-0 voorsprong kwam. Toen we de foto voorbij zagen komen waarop Klopp zijn gram haalde bij Tindall, vonden we dat dan ook ontzettend savage. Helaas blijkt de foto fake te zijn.

LewVisualss

De man die de hele wereld gefopt heeft, luistert naar de gebruikersnaam LewVisualss . De beheerder van het account is een visueel designer en hij zag zijn kans schoon om in te haken op de actie van Tindall richting Klopp. Dat deed hij met verve, want zo’n beetje de hele wereld nam de bewerkte foto als waarheid aan. Hij dropte nog wel een klein hint, want op het shirt van een van de assistenten van Klopp is de tekst ‘Lewvisualss’ te zien. Wat is het toch ook een listig ventje.

The Telegraph

Oké, als je het weet dan zie je het. Als de foto echt zou zijn, dan zou Jürgen Klopp een rechterarm hebben van zo’n 40 centimeter lang. Op het eerste oog is de foto echter vrij realistisch. De foto is zelfs zo realistisch dat de gerenommeerde Britse krant The Telegraph het plaatje gebruikte op de voorpagina. Ook Liverpool-legende en analist Jamie Carragher deelde de foto op Instagram. LewVisualss lag uiteraard in een deuk en deelde vol trots alles op X. Check het hieronder.
Delen met
Ook interessant