Bloedmooie actrice Kate Hudson maakt opvallende carrièreswitch

jan 30 , 15:42 Entertainment
277452020 894467401357499 7042962669924751705 n 1
De beeldschone Kate Hudson, de Golden Globe-winnende actrice waar we allemaal van houden, heeft zojuist laten weten dat ze gaat samenwerken met Virgin Music Group om haar muziek carrière een vliegende start te geven! Wij geven je alle details.
In een recente verklaring deelde Kate haar enthousiasme door te zeggen: “Sinds mijn kindertijd ben ik bezig met het schrijven en getuige zijn van het leven in liedjes. Maar het komt altijd neer op het moment en het vermogen om ervoor te zorgen dat je er kunt zijn voor de muziek. Voor mij is dat moment nu eindelijk gekomen.”

Van alle markten thuis

Kate staat bekend om haar rollen in klassiekers als Almost Famous en How to Lose a Guy in 10 Days en is ze is niet zomaar een actrice. Ze is dus nu ook zangeres, producer, onderneemster en bestsellerauteur. Ze is medeoprichtster van Fabeltics en heeft zelfs haar eigen wodkabedrijf, King St. ze is een powerhouse!

Talk about Love

Om haar nieuwe deal met Virgin Music te vieren, brengt ze vanavond, 30 januari, haar debuutsingle Talk about Love uit ze schreef de single samen met Linda Perry en Danny Fujikawa. Wij zijn enorm benieuwd hoe de bloedmooie blondine het eraf gaat brengen!
Jacqueline Saturn, president van Virgin Music Group North America, is enthousiast over deze samenwerking en zegt: “Kate is het soort uniek briljante artiest die zich meteen thuis zal voelen bij Virgin Music. Om deel uit te maken van haar muziekdebuut is een bijzonder moment voor ons allemaal die hier werken.”

'Album waar het meest naar uit wordt gekeken'

Variety noemde Kate's aankomende album onlangs als een van albums waar men het meest naar uit kijkt van 2024. Ze teaste ons met fragmenten op sociale media en het lijkt erop dat ze voor een popstijl gaat. Een zorg minder: Kate laat het acteren (gelukkig) niet varen. Ze gaat de hoofdrol vertolken in Mindy Kaling’s Netflix-comedyserie: Never have I Ever, over de frontoffice van een professioneel basketbalteam.

Kate Hudson

Nu wordt het met smart wachten tot de debuutsingle Talk About Love kunnen grijs draaien, tot die tijd kan je nog genieten van foto’s van de Amerikaanse!
Delen met
Ook interessant