De all-american Indian Sport Chief is samen met Lebois & Co in een prachtig horloge gegoten

jun 23 2023, 12:00 Entertainment
2023 indian sport chief 3 1440x960 1
De eerste keer dat we hoorden over een boterham met pindakaas en jam waren we redelijk in de war, ‘dat is niet de bedoeling’. Goed, we hadden het fout. Sommige onverwachte combinaties blijken een geschenk van god, iets wat je zelf niet kon bedenken maar ó zo gelukkig bent met het bestaan ervan. Zo ook de nieuwe samenwerking tussen twee heerlijke ouderwetse merken: de klokkenkunstenaars van Lebois & Co en de brute all-american motoren van Indian.
Ter ere van de nieuwe Indian Sport Chief kwamen de twee merken samen tot de Heritage Chronograph Indian Motorcycle . Om maar gelijk de koe bij de horens te vatten: mocht je hem in huis willen halen dan kun je dat hier doen . We hebben alvast goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws: hij is niet goedkoop. Het goede nieuws: hij is ook niet onbetaalbaar.

Heritage Chronograph Indian Motorcycle

Lebois & Co en Indian liggen als merken helemaal niet zo ver van elkaar af. Oké, op je horloge kun je niet lekker cruisen en op je motor zit geen stopwatch, maar toch. Allebei hebben ze een prachtig klassiek product waar ze met respect voor de herkomst nieuw leven in hebben geblazen. Je oma geef je geen fluorescerend wit kunstgebit, maar met een stel degelijke nieuwe tanden komt ze wel direct beter uit de verf. Die technologie mag je best omarmen.
De eerste Indian Chief stamt uit 1921, een motor met een rijke historie mag je wel zeggen. Indian heeft elementen uit die eeuw aan Chiefs gebruikt om samen met LeBois tot een toch wel erg fraai klokje te komen. Het erfgoed van de Chief met zijn prachtige vintage look en de uitgesproken stijl van Lebois blijken een match made in heaven.
Geïnspireerd door de kleuren waarin de nieuwe Sport Chief beschikbaar is, zijn de twee merken tot een prachtig rood & crème kleurenpallet gekomen dat echt Amerikaans aanvoelt. Stal je motor voor zo’n prachtige Amerikaanse diner met dit heerlijke horloge om je pols en voel ‘murica' door je aderen stromen.

Exclusief

De eerste batch van de samenwerking bestaat uit 50 horloges van zo’n €2.800 per stuk. Als extra leuke toevoeging kun je het nummer van je Indian Sport Chief in je horloge laten graveren. Dan weet je zeker dat je van beide nooit meer afstand gaat doen, dit zijn je baby’s. Mocht je van water houden, dan kun je hem ook gewoon lekker om je pols houden. Tot wel 50 meter diepte werkt dit beestje gewoon alsof je op kantoor zit. Misschien niet direct nodig, maar je weet zo wel dat het kwaliteit is. Dit soort liefdesbaby's kunnen soms heerlijk verassend uit de hoek komen en dit horloge behoort wat ons betreft zeker tot de winnaars. Jij wil meer info? Check leboisandco.com om meer te weten of een proefrit aan te vragen op de nieuwe Indian Sport Chief.
Delen met
Ook interessant