De nieuwe launchtrailer van Battlefield V is explosief goed

nov 12 2018, 17:00 Entertainment
maxresdefault 1 817x320
We kunnen de dagen nu gaan aftellen en dat is een hele geruststelling. Het is namelijk de ideale tijd om weer eens flink te gaan gamen. Met dit takkeweer wil je niet eens buiten zijn. Gelukkig komt Battlefield V bijna uit. De launch trailer is er eentje met een belofte. Wat een spektakel.
De beelden die je ziet in de trailer zijn met de engine opgenomen waar de game op draait. Zo kunnen we de conclusie trekken dat er game er best wel heel erg mooi gaat uitzien. We hadden ook niets anders verwacht van onze helden van DICE.

Rotterdam

De vorige game nam ons mee naar de bemodderde loopgraven van de Eerste Wereldoorlog. In het nieuwe deel kunnen we onder andere door de gebombardeerde straten van Rotterdam banjeren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar ook zijn er missies in Noord-Afrika en Noorwegen.

Eindelijk kunnen we spelen

Battlefield V zal officieel pas verschijnen over 8 dagen, op 20 november dus. Toch konden de mensen die Origin Access Premier hebben een paar dagen geleden al spelen. Als jij de trotse bezitter bent van de Deluxe Edition kun je vanaf 15 november gaan spelen. De game is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.
Delen met
Ook interessant