Wereldtitel en nationaal kampioen: Alfa Edel Pils

aug 31 2021, 16:00 Entertainment
30 augustus 2021 country winneralfa edel pils beste pils ter wereld
Bij de London Beer Competition en de European Beer Challenge is ‘ie al uitgeroepen tot beste pils van de wereld, maar daar is nu nog een titel bijgekomen. Alfa Edel Pils is uitgeroepen tot ‘Country Winner’ en is dus de beste pils van Nederland in de categorie ‘Lager Classic Pils’. Daar mag op gedronken worden!

Alfa Edel Pils

Alfa Edel Pils is dus nationaal kampioen en heeft die felbegeerde wereldtitel gepakt. Laat de mannen van Louis van Gaal daar een voorbeeld aan nemen. De brouwerij riep het al: Alfa Bier is het meest kwalitatieve en lekkerste pils. Helemaal logisch dat zij dit roepen, maar het wordt nu nog eens keihard bevestigd door verschillende gerenommeerde bierwedstrijden. Passie, ambacht en vakmanschap van de bovenste plank, dat zien we graag. En hier stopt het niet, want ze gaan gewoon nog even door. In 2022 hopen ze natuurlijk weer als hoogste te eindigen. That’s the spirit.

Smaak

Maar hoe smaakt ‘ie nou eigenlijk, die winnaar? De brouwerij houdt niet van fratsen, maar wel van heel goed, fris, verfijnd en ambachtelijk bier. En daar houden wij ook van. Het is nog maar dinsdag, maar kom maar door met die vrijdagmiddagborrel.
jd photography dsc 4692 kopie 1
Foto: Jelle Draper

Al 151 jaar

De familiebrouwerij van de familie Meens, welgeteld vijf generaties ondertussen, brouwt al 151 jaar op ambachtelijke en traditionele wijze de Alfa Bieren. De receptuur is niets veranderd. En die premium kwaliteit van die lekkerste pils van de wereld wordt beloond met talloze medailles. Niet alleen dit jaar hebben ze die wereldtitel te pakken, afgelopen jaren hebben ze ook hoge ogen gegooid.

Limboland

Ben je beland in het tussen de heuvels verscholen Schinnen, dan kun je ‘m altijd even gaan proeven, dat beste biertje van de wereld. Is het net ff te ver bestel ‘m dan via de webshop. Ben je nu echt keihard fan geworden, bestel dan gelijk die Alfa Bier boxer erbij.
Delen met
Ook interessant