Alfa Bier steekt met nobele actie de horeca een hart onder de riem

Als er een branche is die het de afgelopen anderhalf jaar loodzwaar heeft gehad, dan is het de horeca wel. En dan met name de clubs en kroegen, waar er nauwelijks een stuiver werd verdiend. Dus is het tijd voor een steuntje in de rug! Of nou ja, maak daar maar een dikke duw van. 

Waar normaal gesproken een marketingcampagne van start was gegaan, daar heeft de sympathieke familiebrouwerij uit het zuiden nu besloten dat het de horeca niet alleen mentaal, maar ook financieel een hart onder de riem gaat steken. Hun budget gaat niet naar dure marketingcampagnes of grote reclamestunts, maar investeert het haar centen in de horecabranche die het zo hard nodig heeft.

Topactie

Maar hoe kunnen ze dat nou het beste doen? Een actie waarmee ze die arme horeca-ondernemers nou écht helpen? Wat dacht je van de winstmarge een extreme boost te geven? Precies wat zij gaan doen. Deze zomer heeft Alfa Bier een grote kortingsactie voor de totale horecasector, waardoor alle zaken extra marges kunnen genereren. Dat houdt concreet in dat alle Alfa Bier fusten worden verstrekt volgens de 2 voor de prijs van 1 regeling. Alle ondernemers kunnen zo hun magers verdubbelen, waardoor ze weer wat vers vlees op de botten kunnen kweken.

Niet alleen Alfa Bier verdient hiervoor alle lof, ook de aangesloten drankengroothandels leveren hun bijdrage aan deze actie. Zonder dit netwerk kunnen immers niet alle horecazaken worden voorzien van fusten met heerlijk Edel Pils en Krachtig Dort. Zo levert iedereen zijn of haar steentje bij om de horeca weer gezond te maken. En jij? Jij hoeft het alleen maar op te drinken. Dat lijkt ons de beste en meest dankbare taak van allemaal.

‘Lekkerste pils ter wereld’

Alfa Bier wordt door heel Nederland geschonken. We zijn in Amsterdam langs geweest bij drie verschillende zaken waar ze het heerlijke bier op de tap hebben. Hieronder zie je waar je moet zijn om een avondje van het ‘lekkerste pils ter wereld’ te genieten. Steun jij onze favoriete bierbrouwerij, help je de horeca aan de broodnodige omzet en heb jij een topavond waarin je kunt genieten van het natte goud. What can go wrong? Het enige wat je nog hoeft te doen is een avondje te prikken en je bierdrinkmaten op te trommelen. In de agenda ermee. Als je meer wil weten van deze actie, check dan alfabier.nl.

Alfa bier drinken in Amsterdam

Alfa bier
Foto: Jelle Draper

1. Sweelinck

Adres: Eerste Sweelinckstraat 11, 1073CK, Amsterdam
Openingstijden: van 15:00 tot 01:00 uur (maandag gesloten)

Alfa Bier

2. Clubhouse Amsterdam

Adres: Kattenburgerstraat 5, 27E, 1018 JA Amsterdam
Openingstijden: van 11:00 tot 20:00 uur (zondag gesloten)

Alfa Bier
Foto: Jelle Draper

3. Westerdok

Adres: Westerdoksdijk 715A, Amsterdam 1013 BX
Openingstijden: van 16:00 tot 22:00 uur (maandag gesloten)

Wij kunnen ons voorstellen dat je heel dorstig bent geworden van dit artikel. Wil je meer weten over Alfa Bier? Check hun website.

In samenwerking met Alfa Bier

Reageer op artikel:
Alfa Bier steekt met nobele actie de horeca een hart onder de riem
Sluiten