De volledige El Camino trailer bevat een erg interessante stem

redactie 25 Sep 2019 Entertainment

El Camino dit El Camino dat, steeds meer komt vrij tijdens de aanloop naar deze opgehypte Breaking Bad- film. Ditmaal de real-deal: De eerste officiële trailer. Een aantal vragen worden beantwoord, maar er komen ook steeds meer vragen bij. Aan het einde van de volledige trailer is er namelijk een stem te horen en iedereen vraagt zich af wie the fuck dit is?

You ready?

De trailer roept meerdere vragen op. Je ziet dat Jesse naast een kale knakker aan de rivier staat, maar wie is dat nou weer? We zien hem scheppen op de plek die wel erg veel lijkt op de locatie waar het hele avontuur met zijn compagnon Walter White allemaal begon. En het meest interessante van alles; wie is de stem die tegen Pinkman zegt: “You Ready?”. De trailer geeft bijna niks weg van het plot, des te interessanter om te kijken!

driving breaking bad GIF

Walter ‘Heisenberg’ White

Er is (nog) geen signaal te bekennen van Mr. White. Fans gaan er onderhand al een beetje vanuit dat hij het laatste loodje heeft gelegd of in zijn geval zijn laatste crystal meth heeft gekookt. Bekijk snel de trailer om alvast even in de Breaking Bad sfeer te komen.

Reageer op artikel:
De volledige El Camino trailer bevat een erg interessante stem
Sluiten