Day1 x FHM: Met Sylvana IJsselmuiden op pad in haar droomauto Audi RS6

Wat als we nou met de mooiste vrouwen van Nederland in de mooiste auto’s ter wereld gaan rijden? Day1 zag dat ook wel zitten, dus bundelen YouTube-kanaal Day1 en FHM de krachten in een miniserie. In de eerste aflevering mag de Mooiste Vrouw van Nederland 2020 Sylvana IJsselmuiden rijden in haar droomauto: de Audi RS6. “Dit is gewoon geil.”

Day 1

Day1 kennen we allemaal wel als een van de tofste YouTube-kanalen van Nederland. Van de dikste auto’s tot de vetste horloges en van inspirerende podcasts tot toffe documentaires. Het mag duidelijk zijn dat Jay Jay Boske keihard gaat.

Maar vrouwen zijn tot nu toe nog niet heel veel gesignaleerd op het mannenkanaal. En laat FHM daar nou net gespecialiseerd in zijn. Dus gaan Jay Jay Boske en onze hoofdredacteur Chris Riemens samen op pad. FHM regelt de mooiste vrouwen van het land, Day1 regelt de dikke bolides. Match made in heaven.

Audi RS6 Sylvana IJsselmuiden Day1 x FHM
Foto: Tim Roelofs

Audi RS6

Hoe kunnen we onze miniserie beter aftrappen dan met de Mooiste Vrouw van Nederland van 2020 Sylvana IJsselmuiden? Het is bekend dat de Dumpert-presentatrice is helemaal gek is van Formule 1, en dus van auto’s. Ze blijkt een vrouw met smaak, want ze koos de nieuwe Audi RS6 uit om mee te rijden. Bij VDM Cars konden we een spiksplinternieuwe Audi RS6 lenen voor deze aflevering. Een beest van een gezinsauto. Onder de kap ligt een 4,0 liter V8, goed voor maar liefst 600 pk. Daarmee scheur je in 3,6 naar de 100 en als je een optie aanvinkt in het pakket, dan is een topsnelheid mogelijk van maar liefst 305 km/u. In je familiewagen.

In de aflevering hebben Jay en Chris het over de FHM500, wat er komt kijken bij het maken van zo’n blad, hoe de vrouwen worden geselecteerd voor de lijst en natuurlijk over de winnares van dit jaar. Oh ja, en ze krijgen bijna een ligfietser met doodswens onder de wielen.

Borsten

Met Sylvana wordt er natuurlijk even gepraat over waarom de keuze voor de Audi RS6, haar carrière bij Dumpert en haar borsten. “Ik ga geen coltrui aandoen. Ik ben hartstikke trots op mijn borsten. Het hoort bij een vrouw, waarom zou ik dat in hemelsnaam verbergen?” Een vrouw naar ons hart. De eerste aflevering met Sylvana in de miniserie van Day1 x FHM check je hieronder. Play!

 

Reageer op artikel:
Day1 x FHM: Met Sylvana IJsselmuiden op pad in haar droomauto Audi RS6
Sluiten