Podcast-tip: Day1 podcast met JayJay Boske nu ook te zien op YouTube

We kunnen allemaal wel genieten van een goed gesprek. Misschien is dat ook de reden waarom podcasts zo erg in trek zijn tegenwoordig. Nederland kent al heel wat namen, zet daar JayJay Boske met zijn Day1 podcast bij en de lijst is compleet. 

JayJay Boske moet je nu toch echt wel kennen. Hij is een gevestigde naam in de mediawereld. Hij heeft meegedaan aan de tv-programma’s Expeditie Robinson en De Kluis. Maar bovenal heeft hij een succesvol YouTube-kanaal: Day1. Met meer dan 250k abonnees kun je wel stellen dat de man lekker gaat. Wat niets meer dan logisch is want onze vriend heeft waanzinnige video’s met de dikste bolides. Daar kunnen wij slechts van dromen. 

JayJay gaat uitbreiden

JayJay gaat uitbreiden. Geen gezinsuitbreiding met z’n babe Carolina. Geen nieuw videoformat. Nee, hij heeft namelijk een gloednieuwe podcast voor ons klaarliggen! Hier gaat hij in gesprek met succesvolle mensen. Het zijn gesprekken over succes, tegenslagen, ondernemen en alles wat daar mee te maken heeft. Misschien kan je er als ondernemer nog wat van leren. Het geeft je namelijk een beter beeld van de successen in het leven. En dat het niet gaat zonder vallen en opstaan. De podcast heeft diverse gasten waar persoonlijke ervaringen en vragen de boventoon voeren. Het is een kant die je niet snel ziet of hoort van de gasten. Oftewel, een heleboel luisterplezier. 

Ook te bekijk op YouTube

Dat klinkt interessant, niet? Je kan de Day1 podcast beluisteren via Spotify en Apple Podcast. Gasten zoals Willie Wartaal, Kraantje Pappie en Eljero Elia zijn nu terug te luisteren op zijn kanaal. Bovendien zijn de opnames ook te bekijken op het Day1 YouTube-kanaal. Zijn eerste video is vanochtend online gegaan. Hier sprak JayJay met Kalvijn over geluk, ondernemen en de breuk met Peter. Je hebt nu heel wat luisteruurtjes om jezelf te vermaken. Veel plezier! Check het gesprek met Kalvijn hieronder. 

Reageer op artikel:
Podcast-tip: Day1 podcast met JayJay Boske nu ook te zien op YouTube
Sluiten