Docu: JayJay Boske duikt in DAY1 de fitness-wereld in en zoekt uit wat er allemaal mis kan gaan

2020 is begonnen en je wil natuurlijk net als elk jaar een mooi en gezond lichaam, maar dat komt niet zomaar uit de lucht vallen. Met die gedachte gaat JayJay Boske van DAY1 ‘Terug naar de basis’ en zoekt met een aantal experts uit hoe het gesteld is met de sport – voornamelijk fitness –  in ons landje. En of het allemaal wel zo makkelijk is als het lijkt.

Terug naar de basis

Jay Jay ging langs bij (sport)scholen om daar met beginners in gesprek te gaan over hun doelen en de kennis waarmee ze die doelen willen bereiken. Ze hebben grootse plannen, maar weten niet hoe ze die moeten waarmaken. Je hebt altijd die guy rondlopen die 30 kilo omhoog staat te zwaaien terwijl dat totaal niet werkt. Daarnaast hangt er ook een sociale druk op, je wilt niet met 1 kilo wegdrukken terwijl je met het zweet in je bilnaad afdruipt naar de volgende oefening. Het speelt allemaal mee, met blessureleed tot gevolg. En dan te bedenken dat een groot aantal Nederlanders aan fitness doet is het des te belangrijker dat dit op een juiste manier gedaan wordt. Dit soort thema’s en meer komen allemaal voor in de nieuwe docu hieronder.

Beginners

Ook heeft Jay Jay, samen met Men’s Health, een complete fitnessgids in elkaar geflanst, vol met voedingsadvies, krachtsoefeningen, interviews met deskundigen en alles wat je maar kunt tegenkomen, zowel binnen als buiten de gym. Om zo stukje bij beetje beter te eten en te trainen en overall gezonder te leven.

Reageer op artikel:
Docu: JayJay Boske duikt in DAY1 de fitness-wereld in en zoekt uit wat er allemaal mis kan gaan
Sluiten