De 7 beste date-activiteiten voor deze herfst

Redactie 19 Sep 2017 Entertainment

Het wordt kouder en de blaadjes vallen van de bomen, we kunnen de komst van de herfst niet langer ontkennen. Je nieuwe vlam imponeren in je zwembroek zit er niet langer in, en met Netflix & Chill ga je haar in het begin ook echt niet voor je winnen. Met de volgende 7 date-activiteiten maak je geheid meer kans!

1. Wandelen met de hond
Het is geen geheim dat de meeste vrouwen stapelgek zijn op schattige enthousiaste viervoeters en de roodbruin gekleurde bossen creëren daarbij een mooie achtergrond voor een romantische wandeling. Heb je geen hond? Je buurman, tante, vriend of vriendin vast wel, en die vinden het vast niet erg als jij de hond gaat uitlaten voor hen. Moet jij eens opletten op het gezicht van je date als je die blije labrador tevoorschijn tovert!
Voordeel: Je bent niet aan een tafeltje gebonden en nooit ongemakkelijke stiltes, want in de hond heb je altijd iets om over te praten
Nadeel: Waar laat je de hond als de vlam opeens een bosbrand wordt?

Dog GIFs - Find & Share on GIPHY

2. De schaatsbaan
Als je mazzel hebt dan kan jouw date niet schaatsen en kun jij haar als echte gentleman begeleiden over het ijs en opvangen als ze valt. Score! Hoe dan ook creëert de schaatsbaan een scenario voor een leuke originele date waar je een goede indruk zal maken, warme choco doet het goed bij de dames.
Voordeel: De chocolademelk met slagroom
Nadeel: De ambulancerit als je keihard op je pols bent gevallen bij pootje over

Sports GIFs - Find & Share on GIPHY

3. Koffie
Het wordt kouder en de cafés vullen zich. Bang om een te zware lading op een eerste date te leggen? Ga lekker ongedwongen een koffietje drinken in de stad! Als ze dan toch niet zo leuk blijkt, ben je zo weer weg (ideaal!). En als de date juist leuker uitpakt dan verwacht, kun je zo switchen van koffie naar een biertje, of vijf.
Voordeel: Je kunt het zo lang of kort maken als je zelf wilt
Nadeel: Je gaat er niet vandoor met de originaliteitsprijs (maar daar heb je date 2,3 en 4 nog voor)

Coffee GIFs - Find & Share on GIPHY

4. Sauna
Wil je indruk maken met je gespierde torso? Ga naar de sauna! Dan weet je meteen of je een tweede date ziet zitten. Nederland kent wel zo’n 200 wellnesscentra, dus is er altijd wel eentje in de buurt! Wil je date niet zo snel uit de kleren? De meeste sauna’s kennen een zogeheten “Badpakdag” waar je gewoon in zwemkleding de sauna’s mag betreden. Voor de dames en heren met lef.
Voordeel: Je sixpack
Nadeel: Je bierbuik

5. Bowlingbaan
De bowlingbaan heeft eigenlijk alles wat je zoekt op een eerste date locatie. Je bent iets actiefs aan het doen zonder dat je zweet of nat wordt, je kan goed met elkaar praten, je gaat lachen om elkaars onkunde, je gaat elkaar high-fiven na een strike, ze hebben genoeg bier en frituurhoeraatjes en je kan ook gewoon tongen zonder dat het ongemakkelijk is, behalve als de baan naast je een dronken voetbalteam herbergt.
Voordeel: Lekker veel gooien!
Nadeel: Mogelijke kinderpartijtjes

Sports GIFs - Find & Share on GIPHY

6. Uit eten in het donker
Uit eten gaan is gelijk wel zo’n dingetje. Dan leg je te veel druk op de ketel, maar geef je er een grappige twist aan, dan kan het opeens wel. In onze hoofdstad heb je bijvoorbeeld het restaurant C-Taste. Hier word je in het pikkedonker naar je tafel begeleid en bereidt de chef een verrassingsmenu voor. Vertel haar alleen dat je een leuk restaurantje hebt uitgezocht, zodat ze echt verbluft zal zijn.
Voordeel: Het is donker
Nadeel: Het is donker

Christmas GIFs - Find & Share on GIPHY

7. Kartbaan
De wat stoerdere types kunnen zich uitleven op de kartbaan. Mocht de date wat ongemakkelijk verlopen dan kun je vluchten in de racewagentjes en daar bedenken waar je straks allemaal over gaat praten. Maar vrouwen die het leuk vinden als je met ze gaat karten, daar heb je geen ongemakkelijke gesprekken mee hoor. Vind ze het karten toch niet zo’n succes? Je kan daarna altijd nog gaan steengrillen, hamburgers eten, of rampetampen op de parkeerplaats.
Voordeel: Lekker racen
Nadeel: Je kapsel

Go GIFs - Find & Share on GIPHY

Tekst: Jesse de Lange

Reageer op artikel:
De 7 beste date-activiteiten voor deze herfst
Sluiten