Cristiano Ronaldo breidt luxe wagenpark uit met leipe Ferrari Purosangue

Cristiano Ronaldo heeft zijn indrukwekkende collectie supercars uitgebreid door er een luxueuze Ferrari Purosangue ter waarde van bijna een half miljoen aan toe te voegen. De vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar, momenteel actief bij Al-Nassr in Saudi-Arabië, heeft gedurende zijn imposante carrière een indrukwekkende verzameling opgebouwd. Met zijn nieuwste aanwinst voegt hij er wederom een pareltje aan toe.

Op 38-jarige leeftijd, stond de Portugese aanvoerder als een kind zo blij naast zijn nieuwe pronkstuk, gekleed in zijn Gucci-trainingspak. De Ferrari Purosangue, de nieuwste toevoeging aan Ronaldo’s indrukwekkende verzameling, kan je misschien zien als de Urus onder de Ferrari’s. Met zijn strakke lijnen en een aerodynamische vorm is deze wagen zie je gelijk ook de typische Ferrari-accenten terug.

Cristiano Ronaldo

Ferrari Purosangue

De Ferrari Purosangue is niet alleen een juweeltje voor het oog, maar ook een schitterende wagen om te ervaren. Hij heeft een V12 motor onder de motorkap met 800 pk, dat is al niet mis. Daarnaast straalt het opvallende lederen interieur in de kleur Crema comfort en luxe uit, waardoor een sfeer van luxe wordt gecreëerd. Ondanks dat deze nieuwe Ferrari niet Ronaldo’s duurste supercar is, die eer gaat naar zijn limited edition Bugatti Centodieci met een prijs van 8,5 miljoen pond. Ronaldo’s eerdere aankopen voor zijn wagenpark, zoals de Bugatti Chiron, de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, de Ferrari Monza en de McLaren Senna, hebben zijn autocollectie tot een waar museum gemaakt.

Cristiano Ronaldo

Maar hoeveel supercars heeft hij nu eigenlijk? Dat weet de man zelf niet eens precies: “20, misschien 17. Ik weet het eerlijk gezegd niet”, gaf Ronaldo toe tijdens zijn beruchte interview met Piers Morgan. Het interview dat nogal wat stof deed opwaaien. Uiteindelijk was dit interview een van de redenen dat Manchester United en Ronaldo uit elkaar gingen.

Ronaldo heeft het afgelopen jaar laten zien dat hij het scoren nog niet is verleerd. Sinds hij het gezicht is geworden van de steenrijke Saudi Pro League en er sindsdien vele grote sterren naar deze competitie trokken, heeft CR7 in het kalenderjaar 2023 maar liefst 54 doelpunten gemaakt, inclusief drie hattricks. Lang niet gek. Op 1 februari spelen het Inter Miami van Lionel Messi en het Al-Nassr van Cristiano Ronaldo tegen elkaar. Daar gaan we even goed voor zitten. Aankomende zomer hoopt Ronaldo zijn land opnieuw naar glorie te leiden op het Europees Kampioenschap in Duitsland. Dat lukte hem in 2016 ook al.

Pareltje

Benieuwd naar het nieuwe pareltje van CR7? Via onderstaande video krijg je een heerlijk inkijkje!

Reageer op artikel:
Cristiano Ronaldo breidt luxe wagenpark uit met leipe Ferrari Purosangue
Sluiten