Is Frenna de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?

Frenna verovert het internet met een Instagram-post die waarschijnlijk jullie mannen jaloers zal maken. De rapper deelde namelijk foto’s samen met de betoverende Yolanthe Cabau! Is dit zijn nieuwe liefde of hangt er iets anders in de lucht?

Op de foto zie je Frenna hand in hand lopen met Yolanthe, en de post heeft al meer dan 20 duizend likes gescoord. Het lijkt bijna op een paparazzi-opname, of is het misschien voor een nieuwe videoclip? Frenna heeft in ieder geval zelf ook de beelden op social media gedeeld.

Frenna

Frenna is een Nederlandse rapper en zanger, bekend van onder andere de groep SFB (Strictly Family Business) en zijn solocarrière. Hij staat bekend om zijn bijdragen aan de Nederlandse urban muziekscene en heeft verschillende hits op zijn naam staan, waaronder “Pretty Girls” en “Verleden Tijd” met Lil’ Kleine. Frenna heeft een opvallende stijl en wordt gewaardeerd om zijn veelzijdigheid als artiest.

Nieuwe liefde

Hoewel deze post enorm populair is, blijft het een raadsel waarom Frenna en Yolanthe samen poseren. Is het een slimme marketingstunt ter promotie van zijn nieuwe videoclip, of onthult het misschien een nieuw liefdeskoppel? De speculatie blijft volop gaande. Voor nu blijven we gewoon lekker dromen over Yolanthe en wat deze bijzondere ontmoeting zou kunnen betekenen.

Reacties

Bovendien zijn de geruchten over een mogelijke romance tussen Frenna en Yolanthe onvermijdelijk en hebben ze voor heel wat grappige reacties gezorgd. Onder de post schreef iemand: “Ik ben trots op je”, terwijl een ander instemde met: “Je hebt het voor elkaar gekregen.” Ook mensen uit de scene mengen zich in het gesprek. Kees de Koning reageerde sarcastisch met een verdrietige emoji, terwijl Qlas een knipoog maakte naar Wesley Sneijder, de ex van Yolanthe: “Dus ik snij der als …”.

Wil je meer zien van de All Time Favorite van 2020? Check dan hier de FHM500 shoot met Yolanthe!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @frenna

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @frenna

 

Reageer op artikel:
Is Frenna de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Sluiten