In februari ’24 is het eindelijk zover, The Last Dance: Messi vs Ronaldo

Voetballiefhebbers, als jullie nu niet op het puntje van jullie stoel gaan zitten, dan weten wij het ook niet meer. De wedstrijd tussen de twee grootste voetballers van de 21e eeuw staat binnenkort weer op de planning. Omcirkel 1 februari alvast maar groot in je agenda, want op die dag zullen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo opnieuw tegen elkaar spelen. Hun teams Inter Miami en Al Nassr nemen het dan in Saudi-Arabië tegen elkaar op om een oefenwedstrijd te spelen.

De geruchten over een oefenwedstrijd tussen Inter Miami en Al Nassr deden al een tijdje de ronde en de confrontatie tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo is nu eindelijk bevestigd door Inter Miami. Na jaren van de legendarische wedstrijden tussen Real Madrid (Cristiano Ronaldo) en FC Barcelona (Lionel Messi) nemen de legends het nu met hun club Al-Nassr en Inter Miami met elkaar op. 1 februari 2024 is de grote dag!

Messi vs Ronaldo

Op 1 februari zullen Miami en Al Nassr het dus tegen elkaar opnemen in een vriendschappelijke wedstrijd in Saudi-Arabië. Een paar dagen eerder, op 29 januari, speelt Inter Miami ook een vriendschappelijke wedstrijd tegen Al-Hilal, de club van Neymar. De Braziliaanse ster zal helaas zijn kunsten hier niet kunnen vertonen. Ney kampt namelijk met een flinke blessure en is zodoende een lange tijd uit de roulatie.

Last Dance

De laatste keer dat Messi en Ronaldo elkaar tegenkwamen was begin dit jaar, toen Messi nog bij PSG speelde. Ze speelden toen een vriendschappelijk potje tegen een stel Saudische All-Stars, inclusief Ronaldo. Ronaldo knalde er toen twee in, maar PSG trok aan het langste eind met 4-5.

Reageer op artikel:
In februari ’24 is het eindelijk zover, The Last Dance: Messi vs Ronaldo
Sluiten