Disney+ en HBO Max worden één grote streamingsdienst

De twee populaire streamingsdiensten, Disney+ en HBO Max, worden samen één grote streamingsdienst. Handig voor jou want dan hoef je geen verschillende abonnementen meer te nemen. Allemaal verschillende films komen binnenkort op één plek te staan door deze nieuwe samenwerking.

Van je favoriete Marvel-films tot aan de eigen geproduceerde HBO Max-series. Met de samenwerking van deze twee grote bedrijven heb je entertainment genoeg. Dat wordt lekker genieten.

Samenwerking

De samenwerking tussen de twee entertainmentbedrijven is er eentje die we niet vaak voorbij zien komen in de wereld van de streamingsdiensten. Hoewel ze één van de weinigen zijn die zoiets doet, zijn de twee bedrijven erg enthousiast over de samenwerking. De bedrijven ‘vinden het geweldig om klanten toegang te geven tot blockbusters, originele content en drie enorme catalogussen met de allerbeste merken en entertainment op het gebied van streaming vandaag de dag’. Eerst zal de samenwerking in de Verenigde Staten actief deze zomer. Of deze dan later wordt doorgezet naar andere landen, is niet bekend. Waarschijnlijk gaan de bedrijven eerst polsen of het een succes wordt.

Veel aanbod

Het aanbod wat de kijker krijgt is ook niet mis. Op Disney+ staan voornamelijk Disney-films, Pixar-films, Marvel-films, Star Wars-films en film van National Geographic. Bij HBO Max kan je kiezen uit veel hoogstaande films van bijvoorbeeld Warner Bros.. Ook de films van DC zijn te streamen op het platform. Met de samenwerking van de entertainmentbedrijven is het vooral voor de fanaten die houden van superheldenfilms een heerlijk plaatje.

Abonnement

Bij deze nieuwe samenwerking zitten natuurlijk wel abonnementen aan verbonden. Het is mogelijk om een abonnement te nemen met advertenties of zonder. Natuurlijk is het abonnement zonder advertenties duurder. De exacte prijs van het abonnement is nog niet bekend. Voorlopig moeten we het nog even doen met de aparte regeling. Wie weet kunnen we in de toekomst genieten van deze verrassend effectieve combo!

Reageer op artikel:
Disney+ en HBO Max worden één grote streamingsdienst
Sluiten