Bootycoach Kim Wensveen houdt zich maar met één ding bezig: mooie billen

Voor sommige mannen is het erg lastig om een vrouw te vinden met dezelfde hobby’s, want welke vrouw houdt er nou van modeltreinen? Wel hebben we een gemeenschappelijke interesse gevonden met Kim Wensveen. Ook zij is geobsedeerd door mooie billen en gaat door het leven als ‘Bootycoach Kim’.

Bootycoach

De kersverse billen-trainster voorziet heel het Westland van mooie ronde billen, dat is in ieder geval haar (en ons) doel. Het blijkt dat er een goede trend is ingezet, want ze heeft het zó druk dat ze voor nu geen nieuwe dames aanneemt. Dat kunnen we wel begrijpen want ondanks dat ze pas een paar maanden bezig is staan er nu al 36 vrouwen op de wachtlijst die staan te popelen om een mooie gevormde perzik te kweken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door T H E B🍑T Y C O A C H (@kimwensveen)

Kim’s trots

Zes jaar geleden moest Kim revalideren na een ongeluk, en dat is een beetje uit de hand gelopen. Zo eindigde het in een soort billen-obsessie, “elk nadeel heb zijn voordeel”, zou Cruijff zeggen. “Ik droom weleens dat mijn billen opeens weg zijn. Dat is gewoon een nachtmerrie.”, zegt de billenfanaat in een interview met het AD. Ze gaat zelfs zo ver dat ze elke maand haar billen opmeet, “Genoeg is het nooit. Mijn lichaam kan altijd beter. Het klinkt wat lullig, maar ook ik ben nooit tevreden.” De Westlandse heeft er hard voor gewerkt en is terecht erg trots op haar bilpartij. Zo vertelt het AD dat toen de fotograaf even een fotootje wilde schieten, ze meteen omdraaide om haar getrainde kont goed in beeld te krijgen omdat ze nu eenmaal liever haar achterkant dan haar voorkant ziet. Niet zo bescheiden Kim, je bent van alle kanten prachtig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door T H E B🍑T Y C O A C H (@kimwensveen)

Sorry jongens

Voor alle mannen die al aan het zoeken zijn waar ze zich kunnen inschrijven hebben we slecht nieuws, de derrière-pomp-sessies zijn uitsluitend voor dames. Als reden geeft ze aan dat ze geen zin heeft in viespeukerij, en dat snappen we eigenlijk wel.

Reageer op artikel:
Bootycoach Kim Wensveen houdt zich maar met één ding bezig: mooie billen
Sluiten