Vrouw krijgt tijdens concert van 50 Cent bezoek van de ooievaar

Rappers en concerten, het blijft een beetje een aparte combinatie. De een krijgt een hoop beha’s naar zich toegeslingerd, de ander spuugt in de monden van zijn toeschouwers. De concerten staan in ieder geval wel altijd garant voor een hoop spektakel. Wat er echter een aantal dagen geleden gebeurde tijdens een concert van rapper 50 Cent is wel heel bizar.

Een toeschouwer van zijn show in Ridgefield, wat in Washington ligt, beviel namelijk van een baby tijdens het concert van de legendarische rapper. Wat je als bijna uitgetelde hoogzwangere vrouw bij een concert doet is ons ook een raadsel, maar sommige mensen uit het publiek zullen de show in ieder geval niet snel meer vergeten.

Final Lap Tour

De Amerikaanse rapper is bezig aan zijn Final Lap Tour waar hij het 20-jarige bestaan van de hiphop classic Get Rich or Die Trying eert. In 69 shows vliegt hij de wereld rond om voor de (voorlopig) laatste keer klassiekers als Many Men en P.I.M.P door de concertspeakers te laten galmen. Samen met collega Busta Rhymes maakt de Candy Shop rapper er nog een keer een feestje van met zijn fans.

Bevalling tijdens 50 Cent concert

Maar voor een van de bezoekers van zijn concert werd het een wat minder leuk feestje. Tijdens de show had de vrouw last van weeën, en schoten de hulpverleners die aanwezig waren de vrouw al snel te hulp. Toen de hulptroepen aankwamen bij de vrouw, vond zich een bizar tafereel plaats. De vrouw was namelijk al bezig met het ter aarde brengen van haar kroost. Bizar. Tijdens een bevalling kan je natuurlijk niet makkelijk verplaatst worden, dus moest de geboorte worden afgemaakt midden in het publiek. Het kindje kwam gelukkig echter gezond op de wereld en maken beiden het goed. Dat is nog eens een manier om de aandacht te trekken van je favoriete artiest.

Reageer op artikel:
Vrouw krijgt tijdens concert van 50 Cent bezoek van de ooievaar
Sluiten