Vijfde seizoen van Better Call Saul komt in 2020

redactie 9 apr 2019 Entertainment

Hou je van Breaking Bad en mocht je Better Call Saul nog niet gezien hebben? Ga die shit dan meteen checken. Let wel op, want er volgen spoilers. Better Call Saul gaat namelijk het vijfde seizoen in. We kunnen niet wachten op dit vervolg. Of seizoen vijf eerder zal komen dan de Jessy Pinkman film is de vraag. Het duurt namelijk nog wel eventjes voordat beide projecten klaar zijn.

De serie met in de hoofdrol James (Jimmy) McGill aka Saul Goodman, zal pas in 2020 op Netflix verschijnen. Het afgelopen seizoen (seizoen 4) van Better Call Saul liet ons hangen met een flinke cliffhanger. Jimmy heeft zojuist een rechtzaak gewonnen waarbij zijn overleden broer een belangrijke rol speelde in zijn vrijspraak. De frauderende Saul Goodman moest zichzelf eerst bewijzen om zijn rol als advocaat weer te kunnen hervatten. Het vreemde/enge aan dit hele verhaal is dat Jimmy het verdriet van zijn broer (Chuck), opmerkelijk goed speelde tegenover de rechters. Na de uitspraak bleek Jimmy erg opgelucht, maar ook emotieloos tegenover de dood van zijn broer. Nadat zijn vriendin (Kim) zich bekommerde over Jimmy’s welzijn, draaide hij om en riep met een grijns op z’n gezicht de magische woorden: ‘’It’s all good man.’’ De geboorte van een meester advocaat in het criminele circuit. Zie de trailer van seizoen vier.

Terugkomst van Jessy en Walt

Op internet zijn fans van de show volop aan het speculeren over wie er nog meer uit de Breaking Bad franchise te zien zal zijn in Better Call Saul. De serie gaat nu met zijn vijfde seizoen dicht tegen het begin van Breaking Bad zitten. De vraag is dan ook of we nog een glimpje te zien krijgen van Jessy Pinkman en Walter White? Aan de wil van de heren Aaron Paul (Jessy) en Brian Cranston (Walter) zal het niet liggen. Zij hebben zich al vaak genoeg uitgesproken over hun liefde voor de serie en hun gespeelde karakter. Only time will tell, who will be ‘the one who knocks.’

 

Reageer op artikel:
Vijfde seizoen van Better Call Saul komt in 2020
Sluiten