Aaron Paul plaagt fans met mogelijke terugkeer als Jesse Pinkman in spin-off

Redactie 13 apr 2018 Entertainment

Vijf jaar geleden moesten we gedag zeggen tegen Walter White, Jesse Pinkman, Skylar en Hank. Een ontzettend droevige gebeurtenis om de crystal meth drugsbaronnen niet meer in actie te zien. Gelukkig hebben we nog de spin-off Better Call Saul met Walter White’s advocaat Saul Goodman. Acteur Aaron Paul plaagt ons met een mogelijke terugkeer als Jesse Pinkman in de spin-off serie. 

De Amerikaanse acteur postte recent een foto op zijn Instagram met het AMC Network logo. Het bijschrift onder het bericht luidt: “Good morning old friend.” Fans werden gek toen ze het bericht zagen en interpreteerden het als een mogelijke terugkeer van Aaron Paul als Jesse Pinkman. Hij zou dan moeten verschijnen in de Breaking Bad spin-off serie Better Call Saul. Andere Breaking Bad personages keerden eerder al terug. Zo zagen we Gustavo Fring, Tuco Salamanca en is er een hoofdrol voor Saul’s huurmoordenaar Mike Ehrmantraut.

Good morning old friend.

Een bericht gedeeld door Aaron Paul (@glassofwhiskey) op

Terugkeer als Jesse Pinkman

Vince Gilligan, de maker van Breaking Bad en Better Call Saul, zei ooit over het personage: “Je weet nooit of dat personage nog zal opduiken in de toekomst. Alles is mogelijk.” Ook Aauron Paul plaagde zijn fans al eerder door over een terugkeer van het personage te praten. Tegen Variety zei hij in 2016: “Hopelijk zal ik ooit weer betrokken zijn, maar ik heb geen idee wanneer dat zal gebeuren. Ik ga er niet meer over zeggen. Ik sta zeker open voor het idee, sterker nog ik hoop dat het gebeurd.” Daarna vervolgde hij nog met: “Als ik erbij betrokken zou zijn kan ik je beloven dat hij op een prachtige manier teruggebracht zou worden. Er moet wel een goede reden zijn waarom we Jesse Pinkman weer zien. Ik ga hem niet terugbrengen alleen voor de fans.”

Veel fans vragen zich af wat er met Jesse is gebeurd na Breaking Bad. Er is een open einde voor het personage en het kan veel kanten met hem zijn opgegaan. Iedereen zal goed moeten opletten in het nieuwe seizoen van Better Call Saul, misschien zien we het personage dat zo vaak ‘Bitch’ zei wel weer verschijnen. Laten we het hopen.

Foto: wikia.com

 

 

 

Reageer op artikel:
Aaron Paul plaagt fans met mogelijke terugkeer als Jesse Pinkman in spin-off
Sluiten