Vierde seizoen advocatenbaas Better Call Saul eindelijk bekend gemaakt

Redactie 1 jun 2018 Entertainment

We keren weer terug naar Albuquerque met onze grote advocatenvriend Saul Goodman. De populaire spin-off van Breaking Bad is vanaf 6 augustus te zien op AMC. Better Call Saul krijgt dus een vierde seizoen, maar dat was eigenlijk geen verassing.

You hate him or you love him. James ‘Jimmy’ McGill is de slonzige, bijdehante en slinkse advocaat die wat zijn leven probeert te maken. Gaat hem eigenlijk wel gesmeerd af. Niet altijd via de officiële weg, maar hij weet het telkens toch weer te fixen. Inmiddels zijn we drie seizoenen verder en het verhaal gaat prima door. Het wordt niet vervelend en het stoflaagje op het beroep ‘advocaat’ wordt per aflevering er toch weer meer afgeblazen. Seizoen 3 eindigde met een einde waarvan je wist: hoppa, er komt nog een seizoen. 6 augustus kunnen we dus weer lachen, gieren en brullen met de brutale advocaat.

Jesse Pinkman in Better Call Saul?

We hopen ook stiekem op een terugkeer van een van de sterren van Breaking Bad. Tot nu toe lijkt Walter White onwaarschijnlijk. De kans dat Jesse terugkomt, is iets reëler. Dit vertelde hij in een interview met Digital Spy. Zou toch helemaal geweldig zijn?

Reageer op artikel:
Vierde seizoen advocatenbaas Better Call Saul eindelijk bekend gemaakt
Sluiten