De eerste teaser van Better Call Saul seizoen 4 is gearriveerd

Redactie 26 jun 2018 Entertainment

Onze favoriete, goudeerlijke, zwart geld aannemende advocaat is terug. Soms durven we bijna iets niet te geloven, maar het is echt waar: 6 augustus keert Better Call Saul terug met een nieuw seizoen. De makers dropten recent een korte teaser die ons warm maakt voor het komende Breaking Bad achtige spektakel. We voelen het broeien, komend seizoen wordt de tofste tot nu toe.

Overlappingen met Breaking Bad

De spin-off van Breaking Bad speelt zich af voordat de gebeurtenissen van Breaking Bad plaats vinden. Althans, dat was het geval in seizoen 1. Ondertussen komen we gevaarlijk dichtbij de dingen die plaats vonden in de hit serie. Dat zou betekenen dat we misschien wel stukjes gaan zien die overlappen met de Breaking Bad serie.

De makers over nieuwe seizoen

De maker van de show Vince Gilligan verteld: “Het wordt duisterder, het wordt rijker. Het is nog steeds grappig, maar op de tijdlijn komen Breaking Bad en Better Call Saul steeds dichterbij elkaar. De overlappingen in het midden worden steeds groter en groter.” Als dat geen enthousiasmerend nieuws is. Hij vervolgt: “Er is een heel erg belangrijk personage, ik beloof niet dat je dit personage eerder gezien hebt, maar er is een belangrijk personage uit Breaking Bad die we gaan ontmoeten dit jaar.”

De oude bekende

Dat zorgt er natuurlijk voor dat de speculaties door het dak gaan. Veel mensen hopen alsnog dat het fan favoriet Jesse Pinkman is, die kans lijkt klein. Executive producer Melissa Bernstein zegt dat het Lalo is, een personage wiens naam een aantal keer genoemd wordt in Breaking Bad maar nooit op het scherm verschijnt. Wie het ook is, wij kunnen niet wachten tot het komende seizoen. Koppen zullen rollen en de spanning zal stijgen.

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
De eerste teaser van Better Call Saul seizoen 4 is gearriveerd
Sluiten