Breaking Bad maker Vince Gilligan werkt aan een film

redactie 7 nov 2018 Entertainment

Een van onze allergrootste helden Vince Gilligan is bezig met het maken van een film. Zou er dan toch nog een vervolg komen op Breaking Bad? We weten nog niet of het gaat om een prequel of misschien of een verhaal dat zich afspeelt ergens in de tijdlijn van de misdaadserie. Maar blijf hoop houden, want vet gaat het vast wel worden. 

Volgens The Hollywood Reporter gaat het om twee uur durende film die gaat over de ontsnapping van een of andere ontvoerde man. Dat klinkt inderdaad nog een beetje vaag. Of het om een bioscoop- of televisiefilm gaat is onduidelijk. Wel weten we dat de film waarschijnlijk Greenbriar gaat heten.

Afbeeldingsresultaat voor breaking bad gif

Gissen

Het is vooralsnog onduidelijk of sterrenacteurs Bryan Cranston en Aaron Paul hier aan mee gaan werken. Maar er is dus wel een opening, want nergens werd nog gezegd dat ze er niet bij betrokken zouden zijn. Wat zou het tof zijn om deze twee gasten weer samen te zien.

Vertrouwde gezichten

Vince Gilligan zou het script schrijven, de film regisseren en het opnemen. Multifunctioneel, die man. Ook leuk om te weten is dat Mark Johnson en Melissa Bernstein, die de prequel Better Call Saul maakten, zouden meewerken aan deze film.

Cadeautje voor de fans

Het zou toch voor ons als Breaking Bad-fans toch verdomde mooi zijn als er een vervolg zou komen in de vorm van een speelfilm. Hopelijk gunt Vince Gilligan ons dat cadeautje en kunnen we het straks met z’n allen uitpakken in het rode pluche van een bioscoopzaal. We houden jullie op de hoogte. Hier nog even de hoogtepunten van Breaking Bad.

Reageer op artikel:
Breaking Bad maker Vince Gilligan werkt aan een film
Sluiten