Bryan Cranston en Aaron Paul willen een rol in Better Call Saul

Redactie 3 jul 2018 Entertainment

Wie is er in de afgelopen jaren niet fan geworden van Walter White en Jesse Pinkman? De hoofdrolspelers van Breaking Bad namen ons jaren mee in de nagelbijtend spannende serie Breaking Bad. Nu dat al een tijdje achter ons ligt, is er al even een spin-off op de markt: Better Call Saul. We hebben onze twee helden nog niet gezien in de serie, maar daar kan nog wel eens verandering in komen.

Onlangs hadden de sterren van Breaking Bad een reünie en bespraken ze allerlei leuke en minder leuke periodes in de serie. Natuurlijk werd er ook vooruit gekeken. Zo kwam natuurlijk de vraag of Bryan en Aaron in de spin-off Better Call Saul wilden. “Ja natuurlijk”, klonk het van beiden kanten.

Breaking Bad GIF - Find & Share on GIPHY

Mini-scène

Daar zijn wij het helemaal mee eens. Wij willen onze mastermethmakers weer terug. In de afgelopen seizoenen van Better Call Saul zijn we al oude bekenden tegen gekomen. Zo kwam natuurlijk Saul Goodman (Bob Odenkirk) terug, Mike Ehrmanthraut (Jonathan Banks) en Gustavo Fring (Giancarlo Esposito). We missen toch nog zeker twee mensen in dit rijtje: Walter & Jesse. In de reünie zei Bryan Cranston: “Vince Gilligan gaat zo zorgvuldig om met het verhaal en de personages. Als hij ons zou vragen, zou ik zeker ‘ja’ zeggen. Al is het maar een kleine scène wanneer we elkaar tegenkomen in de winkel.”

Doel

Aaron Paul is het hier volledig mee eens. “Ik denk er nog net zo over als toen Better Call Saul van start ging. Als Vince een rol heeft voor Jesse in Better Call Saul, doet hij dat voor een goede reden. Hij doet dat niet alleen om de fans een plezier te doen. Het zou wel een doel moeten dienen, en als Vince dat doel gevonden heeft, ben ik zeker aan boord!” Laten we dus hopen dat de maker van Better Call Saul genoeg goede redenen heeft om de twee helden terug te halen. We zullen het zien.

Reageer op artikel:
Bryan Cranston en Aaron Paul willen een rol in Better Call Saul
Sluiten