Hier haal jij deze zomer het beste vlees voor op de barbecue

Het barbecue-seizoen is officieel van start! Stiekem waren we tijdens die golf lekker weer van een maand terug al een beetje begonnen, maar nu de temperaturen steeds hoger oplopen begint ook ons hart vlam te vatten. Naast het open dak van de cabrio en de eindeloze dagen op het terras is het dus nu ook weer tijd voor het perfecte mannenvoer: barbecue! Maar waar haal je nou het beste vlees? Weten wij! 

Van echte klassiekers als sappige hamburgers en spareribs tot botermalse steaks en langzaam gegaarde procureur. Wij weten wel waar we het beste vlees moeten scoren. The Meatlovers is namelijk Nederlands grootste online slager en zij maken voor jou een selectie van het beste vlees ter wereld. Het beste moet nog komen, want The Meatlovers levert niet alleen waanzinnige kwaliteit, maar het vlees wordt ook nog eens gemakkelijk thuisbezorgd!

Meatlovers beste vlees
Foto: The Meatlovers

Size does matter

Geen paniek mannen, we hebben het hier natuurlijk over de stukken vlees die jij deze zomer op de barbecue gaat leggen. We maken allemaal maar wat graag indruk op onze vrienden door een prachtig groot stuk rund de grill op te knallen. Goed nieuws, want The Meatlovers verkoopt hun vlees in alle formaten die je je maar kan wensen. Daarnaast weten wij zeker dat de grootste online slager van ons land je sowieso goed van dienst kan zijn. In het assortiment van The Meatlovers prijkt namelijk vlees van over de hele wereld. Van Uruguay tot België, en van Australië tot Japan: niks is te gek. Ondertussen heb jij ongetwijfeld de site van de beste online slagerij van Nederland al open staan. Toch raden we je aan nog even door te lezen, want ze hebben nog veel meer voor je in petto.

Pull it real good

Tegenwoordig lijkt het wel alsof we al het vlees wat voor onze neus komt te staan uit elkaar trekken. Pulled beef, pulled pork en pulled chicken zijn termen geworden die zelfs in de duurste restaurants nog genoemd worden. Natuurlijk is het hek helemaal van de dam als je dan vervolgens ook bedenkt dat je eenden-, wild- en lamsvlees ook gewoon kan ‘pullen’. De mogelijkheden zijn eindeloos, mannen. Pluk daar de vruchten van.

Meatlovers beste vlees
Foto: The Meatlovers

Rub your meat

Na de vorige kop dacht je vast: “hoeveel dubbelzinnige kopjes krijgt dit artikel?” Het antwoord is ‘genoeg’! Genoeg gekkigheid, we gaan het maar eens over de smaak van het vlees hebben. Hoe groot het stuk vlees op je barbecue ook gaat zijn deze zomer, je bent nergens als het niet lekker is. Het vlees van The Meatlovers is natuurlijk al van topkwaliteit, maar daarnaast verkopen ze ook nog eens de lekkerste (zelfgemaakte) kruidenmixen. In totaal staan er acht heerlijke smaken op de website. Natuurlijk staan daar ook speciale rubs voor varken, kip of rund tussen.

Smoking hot

Laten we beginnen met te zeggen dat roken natuurlijk slecht is voor je. Begin er niet aan, want het kost alleen maar geld en je wordt er ook niet bepaald gezonder van. Gelukkig is het vlees op je barbecue al dood. Daarom kan je het vlees op je barbecue, zonder gezondheidsrisico’s voor het dier, perfect roken! Voeg wat rooksnippers toe aan je kolenbarbecue en houdt de deksel er goed op. Ondertussen krijgt je vlees natuurlijk de heerlijk rokerige smaak waar elke man die wij kennen dolverliefd op is.

Terwijl je met je linkerhand door dit artikel aan het scrollen was, heeft je rechterhand waarschijnlijk al een stevig winkelmandje gevuld bij TheMeatlovers.nl. Voordat je afrekent kan je nog wel de kortingscode ‘lekkerstuk’ gebruiken voor 15% korting die wij voor je geregeld hebben. Wij zouden het wel weten als we jullie waren mannen, geniet van het barbecue-seizoen!

Reageer op artikel:
Hier haal jij deze zomer het beste vlees voor op de barbecue
Sluiten