Boze bruine beer valt domme kneuzen op sneeuwscooter aan

Redactie 18 apr 2018 Entertainment

Beren zijn over het algemeen niet onze vrienden. De meesten mensen zijn bang voor de diertjes en de meeste beren zijn bang voor ons. We mijden elkaar liever tenzij je een gek bent die denkt met beren te kunnen knuffelen. Laten we onthouden dat ze ons kunnen doodslaan alsof een vlieg onder een vliegenmepper. Er gaat een video viral waarop een paar vissers een beer proberen weg te lokken van hun visplekje op een sneeuwscooter.

Iedereen heeft in The Revenant gezien wat er gebeurde toen Leonardo Dicaprio te grazen werd genomen door een grote bruine beer. Dat is geen pretje. Daarom zijn de gasten in de video ook helemaal koekwaus. Zij proberen de hongerige beer weg te jagen van hun visplekje op de Russische Kurl eilandjes. Ze filmen zich terwijl ze de grote beer proberen weg te jagen met hun sneeuwscooters. Tot de beer er even genoeg van heeft en een kerel bijna van zijn sneeuwmobieltje af mept.

Geen positieve reacties op beer wegjagen

Het scheelt een paar centimeter of zijn hoofd was van zijn romp verwijderd. De comments op YouTube zijn ook niet al te positief over de durfals. Russische boswachters melden namelijk, aan de Siberian Times, dat de gasten het dier wakker maakten en aan het opjagen waren zonder enige reden.

De beelden bereikten de minister van Bossen en Jagen, Danila Dudarev: “Deze beer is niet gevaarlijk. Hij is net wakker geworden en op zoek naar eten. Het is het begin van de lente en dat is behoorlijk stressvol voor de dieren. Deze mensen die ze opjagen zijn niks anders dan barbaars. In de toekomst zullen ze er misschien niet goed vanaf komen.” Duidelijke taal, dat ze de grote bruine beesten lekker met rust laten en maar ergens anders gaan vissen.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Boze bruine beer valt domme kneuzen op sneeuwscooter aan
Sluiten