Brad Pitt en Leonardo DiCaprio gaan samen schitteren in nieuwe Quentin Tarantino film

Redactie 1 mrt 2018 Entertainment

De meest briljante regisseur van Hollywood heeft besloten dat hij voor zijn komende film twee van de meest geniale acteurs van Hollywood nodig heeft. Twee veteranen in het vak die allebei al eerder een rol vertolkten in een Tarantino film: Brad Pitt en Leonardo DiCaprio. Deze combinatie kan voor niets anders dan vuurwerk zorgen.

Het is officieel in een persbericht de wereld in geslingerd. Leonardo en Brad zijn gestrikt voor de hoofdrollen in de nieuwe Tarantino film. De film volgt het verhaal van Rick Dalton (DiCaprio) en zijn persoonlijke stuntman Cliff Booth (Pitt) die het beiden proberen te maken in het Hollywood van 1969. Een tijd waar het hippie tijdperk piekte en de ene na de andere gare gebeurtenis dagelijkse kost was.

De film zal ‘Once Upon a Time in Hollywood’ gaan heten en Sharon Tate een bekende actrice uit die tijd zal erin voorkomen. De zwangere Sharon werd in 1969 op brute wijze door aanhangers van Charles Manson vermoord. De film zal naar alle waarschijnlijkheid weer een van Tarantino zijn heerlijke verdraaiingen op de geschiedenis zijn. Verdere details over het verhaal zijn nog niet bekend.

Geruchten

Het goede nieuwe gaat maar door, al blijft het hier speculeren. Zo schijnt Tom Cruise ook benaderd te zijn door Tarantino voor een eventuele rol (misschien die Charles Manson?). Verder zou oppergangster en Hollywood-routinier Al Pacino een rol moeten vertolken. Tenslotte woeden de geruchten dat Margot Robbie de rol van Sharon Tate zou gaan vertolken. Dat zou betekenen dat we Leonardo en Margot weer samen op het witte doek zouden zien schijnen. Zij waren samen al eerder te zien in kaskraker The Wolf of Wallstreet. De kans dat deze acteurs zich zullen laten binden aan deze film is aanzienlijk groot aangezien Brad Pitt en Leonardo DiCaprio dat al gedaan hebben.

Wij zijn er in ieder geval van verzekerd dat deze film heel dik gaat worden. Een sterrencast van jewelste en Tarantino achter het stuur. Alle voortekenen zijn goed. Once Upon a Time in Hollywood zal 9 augustus 2019 in de bioscopen verschijnen.

Foto: YouTube screenshot

Reageer op artikel:
Brad Pitt en Leonardo DiCaprio gaan samen schitteren in nieuwe Quentin Tarantino film
Sluiten