Alphonso Davies nailed ontgroening bij Bayern München met Whitney Houston

redactie 12 Aug 2019 Entertainment

Het is bij veel clubs een gebruikelijke ontgroening, een liedje zingen voor de hele groep. Dat is al gênant genoeg natuurlijk, maar tegenwoordig kan de hele wereld ervan mee genieten doordat de filmpjes later op social media komen. Zo ook die van Alphonso Davies die het in ieder geval qua performance keihard owned.

De 18-jarige Canadees zit al een tijdje bij der Rekordmeister, maar werd nu pas echt ontgroend. Hij gaat in ieder geval niet voor de makkelijke oplossing door het nummer ‘I will always love you’ van Whitney Houston te kiezen. Laten we eerlijk zijn, er zijn er maar weinig die dat goed kunnen zingen. Zelf Whitney zelf bakte er later weinig van en ook Davies lijkt zijn stembanden niet helemaal onder controle te hebben. Maar hallo zeg, wat een ontzettende bazenactie.

View this post on Instagram

? Graag uw aandacht voor de ontgroening van @fcbayern-nieuweling @alphonsodaviess ? Lef heeft hij in elk geval wel! ? – ❗ DOWNLOAD DE APP VAN VOETBALPRIMEUR ❗ #linkinbio Als EERSTE op de hoogte van: ⚽ #voetbalnieuws ? #transfernieuws ? #wedstrijdverslagen ? #viralvideos

A post shared by VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur) on

Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt moest er bij zijn nieuwe club Juventus ook aan geloven. De verdediger vertrok deze zomer voor minimaal 70 miljoen euro naar Turijn. Zijn start is nogal stroef, want hij kan al rekenen op wat kritiek van Italiaanse media. De ontgroening ging ook niet helemaal soepel. De keuze voor ‘Three Little Birds’ vonden wij heel tof, alleen stond hij er een klein beetje verlegen bij. Wat we ons ook wel weer kunnen voorstellen natuurlijk. Komt vast goed met Matthijs, die vandaag overigens jarig is. Gefeliciteerd!

Reageer op artikel:
Alphonso Davies nailed ontgroening bij Bayern München met Whitney Houston
Sluiten