Als je aan vakantie in Amerika denkt, is het eerste wat in je opkomt: roadtrippen. Volkomen logisch natuurlijk want Amerika is schitterend. Eindeloze wegen door prachtige natuur en telkens verschillende landschappen, the US and A heeft het allemaal. Waar doe je dat het beste mee? Met een oer-Amerikaanse Airstream natuurlijk!

Je kan een auto huren bij het vliegveld, lekker makkelijk en dichtbij, of je leeft het Amerikaanse leven. Airstream heeft een nieuwe caravan gebouwd die om te genieten is. De benaming caravan doet denken aan een opgevoerde aanhanger, maar dat is deze jongen zeker niet. Airstream staat voor alles wat Amerikaans is: groot, duur en luxe. Wij zouden meteen naar Amerika vliegen als we die $140.000 op tafel konden leggen om hem te bemachtigen.

De nieuwste Airstream is de Classic XL en is een resort op wielen. Deze trailer is ruim tien meter lang en van alle gemakken voorzien. Zo is er een ingebouwde badkamer met een grote douche en is de woonkamer uitstekend. Grote banken laten je perfect tot rust komen terwijl je door Amerika zweeft. De ramen zorgen voor een panorama waarbij je mond open valt van verbazing.

Met dit apparaat maak je zeker de blits op de camping, als je hem tenminste geparkeerd krijgt. Gelukkig kun je voor een kleine $165.000 een geschikte camper kopen die je Airstream met gemak overal neerzet. Is leuk voor erbij.

In de slaapkamer vind je een ruim tweepersoonsbed, neem maar van ons aan dat het beter ligt dan een matje. De hamburgers kun je bakken in de keuken die daarvoor gemaakt lijkt te zijn. Buiten rol je voor je Airstream nog even het zonnescherm uit en voel je pas echt wat het is om op vakantie te zijn.


Meer leuke content? Like ons op Facebook

MaximAirstream