Adidas gaat de ideale schoenen maken voor echte Game of Thrones fans

Fan van de mega populaire serie Game of Thrones? Dan zijn deze kekke stappers wat voor jou. Met het laatste seizoen in zicht vond het kledingmerk het waarschijnlijk tijd om een Game of Thrones-tintje te geven aan de Adidas Ultraboost.

Sneakerspionnen

Adidas schijnt namelijk in samenwerking met de serie een paar Game of Thrones-stijl schoenen te maken. Waarschijnlijk zullen deze zachte klompen pas volgend jaar verschijnen, maar dankzij een paar sneakerspionnen kunnen we nu alvast een kijkje nemen naar wat de ideale schoen gaat zijn voor de die-hard fan van Game of Thrones.

Exclusieve stappers

We zien twee kleurenpatronen. De eerste is compleet wit met het Adidas-logo in het zilver. Om er een extra Game of Thrones touch aan te geven staat op het label achterop ‘Fire and Blood’. Als dat nog niet duidelijk genoeg was staat er ook nog in koeienletters Game of Thrones op de binnenzool, zodat je elke keer als je je sneakers aantrekt eraan herinnerd wordt dat jij een paar exclusieve stappers hebt.

https://www.instagram.com/p/Bo5IpLOgkjT/?taken-by=solebyjc

https://www.instagram.com/p/Bo4XPaqg3rL/?taken-by=solebyjc

Dany’s draken

Dan heb je nog een setje zwarte met een vurige tint aan de voorkant. Deze zijn ongetwijfeld geïnspireerd op de draken van Dany. Net als de witte sneakers hebben ook deze een label met ‘Fire and Blood’ achterop zitten. Als je vervolgens echt met een microscoop naar de Ultraboosts gaat kijken zal je zien dat op de nestels (ja, zo heten die dingen) de woorden ‘House’ en ‘Targaryen’ geschreven staan. Als je dus een echte Game of Thrones-fan bent sta je straks, nippend uit een glas Game of Thrones-whisky, te shinen in deze schoenen.

https://www.instagram.com/p/Bo4Lv89B4QB/?taken-by=yankeekicks

https://www.instagram.com/p/Bo7nqhLh1Y_/?taken-by=yankeekicks

Reageer op artikel:
Adidas gaat de ideale schoenen maken voor echte Game of Thrones fans
Sluiten