Netflix onthult geestverruimende teaser-trailer voor Adam Sandler’s ‘Spaceman’

Onze vrienden van Netflix hebben zojuist een verbluffende teaser-trailer uitgebracht voor Adam Sandlers aankomende sciencefictionfilm, genaamd Spaceman. Sandler rockt een astronautenpak en sjokt door het water als een buitengewone ruimteverkenner.

De teaser op YouTube laat ons met koude rillingen achter terwijl een mysterieuze stem verklaart: “Net als jij ben ik van mijn planeet gevlucht. Door sterrenstelsels, door zwarte gaten, door de tijd en dan vind ik jou.” Intrigerend, niet?

Verhaal

De film, geregisseerd door Johan Renck, met naast hem eveneens nog co-stars Carey Mulligan en Paul Dano. Hier is het belangrijkste: Adam Sandler, in de film Yakub, keert terug van een solo-ruimtemissie en ontdekt dat zijn huwelijk met Lenka (Mulligan) in gevaar is. Het wordt gekkenhuis als hij samenwerkt met een tijdrovend wezen, Hanuš (ingesproken door Dano), om zijn aardse puinhoop op te lossen.

Het plot, gebaseerd op een roman uit 2017 van de Tsjechische auteur Jaroslav Kalfař, belooft een kosmische rollercoaster. Namen als Kunal Nayyar, Lena Olin en Isbella Rosselini maken de cast compleet. En oh ja, leuk feitje! ‘Magic Mike’ aka Channing Tatum is de producer van de film.

Checken die hap!

Dus pak je agenda er alvast maar bij, want Spaceman verschijnt op 1 maart 2024 op Netflix. Bereid je voor op een intergalactisch avontuur vol Sandlers ruimteavonturen, een problematisch huwelijk en een wezen uit het begin der tijden. Deze moet je gezien hebben! Check hieronder vooral effe de teaser trailer.

Reageer op artikel:
Netflix onthult geestverruimende teaser-trailer voor Adam Sandler’s ‘Spaceman’
Sluiten