Yasmin Verheijen laat je beeldscherm smelten in dampende shoot voor JFK

Redactie 1 okt 2018 Girls

Bij onze collega’s van JFK weten ze wel hoe ze een mooie vrouw moeten vastleggen. Dat bewezen ze eerder al met FHM500-winnares Shelly Sterk, zangeres Romy Monteiro en good old Tatjana. In de vorige editie van het magazine was Yasmin Verheijen aan de beurt en omdat we goeie matties met JFK zijn, mogen wij een paar foto’s met jullie delen. Daar ga je ze nog voor bedanken, want holy moly wat is dit goed.

Yasmin Verheijen zou je kunnen kennen als Miss Nederland 2014 en anders gaat er wellicht een belletje rinkelen als we vertellen dat ze de ex-vriendin van De Kannibaal is. Nee, we hebben het niet over Hannibal Lecter, wel over de snoeiharde Oranje-verdediger Khalid Boulahrouz.

Yasmin Verheijen
Foto: Cooper Seykens / JFK

De exotische mix van Yasmin Verheijen

De brunette is 24 jaar oud en die schoonheid heeft ze te danken aan een prachtige mix van nationaliteiten in haar bloed. Mocht je je ooit hebben afgevraagd hoe een combinatie van Indisch, Duits, Indonesisch, Chinees en Nederlands eruit ziet, dan is Yasmin Verheijen het antwoord op je vraag.

Op dit moment is Yasmin druk met het wel en wee van haar eigen modemerk Yverin en verder is ze ook nog binnenhuisarchitect. Wat ons betreft zou ze ons hele huis mogen inrichten, zo lang ze er maar bij komt wonen. Deze shoot met fotograaf Cooper Seykens is van superieure klasse. Het kan niet anders of ze gaat volgend jaar stijgen in de FHM500. Daar zal jij het na het zien van deze foto’s alleen maar hartstochtelijk mee eens kunnen zijn.

De JFK met Yasmin is helaas niet meer te koop, maar nu schittert GTST-beauty Anouk Maas op de pagina’s van het magazine. Wij zijn benieuwd welke vrouwen ze de komende maanden nog meer voor ons in petto hebben, want ze zijn bij JFK bijzonder lekker bezig.

Credits

Magazine: JFK
Foto’s: Cooper Seykens
Styling: Dieudonnee Bouwman
Visagie: Mitzy Malu Mudde

Reageer op artikel:
Yasmin Verheijen laat je beeldscherm smelten in dampende shoot voor JFK
Sluiten