Shelly Sterk sexyer dan ooit in zinderende fotoshoot voor JFK

Redactie 14 dec 2017 Girls

Je kent haar als die lief ogende blonde presentatrice van RTL Boulevard en Galileo, als die strijder in Expeditie Robinson (vanavond halve finale) of natuurlijk als de nummer 73 uit de FHM500. Een ding weten wij zeker: Shelly Sterk is het beste wat het oude-jongens-krentenbrood-televisiewereldje de afgelopen tijd is overkomen.

Natuurlijk stond ze al in de vrouwenbladen van Nederland met gezellige interviews en zoete shoots, maar zo vlammend sexy als nu was ze nog nooit op de gevoelige plaat gezet. De vrienden van JFK Magazine, die eerder ook al Romy Monteiro wisten te strikken, zagen hun kans schoon en wisten Shelly te verleiden voor een fotoshoot waar de achtergebleven mussen zelfs in de koude decembermaand spontaan voor van ’t dak vallen.

Wauw. Die gaat in de komende FHM500 nog wel een paar plekjes stijgen verwachten wij zo. Toevalligerwijs neemt Shelly morgen de Insta Stories van FHM voor een dagje over. Kun jij je ook weer ergens op verheugen! Wij mochten alvast een paar foto’s uit de shoot van JFK met jullie delen, mocht je de hele shoot willen bekijken dan moet je naar de website van JFK klikken of even naar de AKO struinen om de decembereditie van JFK te scoren.

Shelly Sterk
Foto: Andy Tan / JFK
Shelly Sterk
Foto: Andy Tan / JFK
Shelly Sterk
Foto: Andy Tan / JFK
Reageer op artikel:
Shelly Sterk sexyer dan ooit in zinderende fotoshoot voor JFK
Sluiten