Nog altijd prachtige Tatjana voor laatste keer te zien in sexy fotoshoot

Redactie 1 mrt 2018 Girls

Ze werd al aangekondigd als ‘Neerlands Biggest Bombshell’. Dat kan er inderdaad maar eentje zijn: Tatjana. Gister werd bekend dat ze nog eenmaal uit de kleren gaat in een sexy shoot. Na zestien keer Playboy en één keer FHM, is het nu de beurt aan de collega’s van JFK.

Ze is 54 jaar oud, maar ziet er nog altijd uit om door een ringetje te halen. Dat blijkt wel uit de foto’s die fotograaf Andy Tan van haar heeft geschoten. Zeg eerlijk: elke man die later een 50+ vrouw aan zijn zijde heeft lopen die eruit ziet als Tatjana, die mag zich in zijn handjes knijpen.

Als het aankomt op sexy fotoshoots, dan is er geen vrouw die zo vaak is gevraagd als Tatjana. 16 keer in Playboy! Hallo. 12 daarvan waren shoots voor de Nederlandse editie, maar ook bij onze oosterburen viel ze in de smaak, aangezien ze daar vier keer de pagina’s aan elkaar liet plakken. In 2009 was FHM aan de beurt, toen ze op 45-jarige leeftijd nog altijd de mussen van het dak liet vallen met een shoot waar in de archieven nog altijd het stoom vanaf dampt. Om het trio Nederlandse mannenmagazines te complementeren sluit ze haar fotoshootcarrière af bij JFK. Het is alsof ze nu bij de drie traditionele topclubs heeft gespeeld. Mijn allerlaatste kunstje, zou Leo Beenhakker zeggen.

Eergevoel van Tatjana

Waarom ze toch nog een keer uit de kleren gaat? “Toen ik voor de laatste keer voor Playboy poseerde, was ik vijftig. Dat vond ik al aan de late kant. Met een mooie en verleidelijke shoot is niks mis, maar moet je op die leeftijd je edele delen nog laten zien? Persoonlijk denk ik niet dat iemand daar nog op zit te wachten. De JFK-shoot is een ander verhaal, want die is niet helemaal naakt. Ik denk ook dat het vanuit een soort eergevoel is dat ik eraan mee wilde werken. Als iemand zegt dat je nog steeds een jongens droom bent, dan vleit dat je”, zegt de tegenwoordig in Monaco woonachtige blondine in het interview.

Zoals we weten van Leo Beenhakker kan er altijd nog een allerallerlaatste kunstje volgen. Als we de foto’s zo bewonderen dan zouden we dat alleen maar kunnen toejuichen. Tatjana, de grootste sexbom die Nederland ooit heeft gekend. Wil je de hele shoot zien? Het nieuwe nummer van JFK ligt nu in de winkels.

Tatjana
Foto: Andy Tan / JFK

 

Tatjana
Foto: Andy Tan / JFK

 

Tatjana
Foto: Andy Tan / JFK

 

Tatjana
Foto: JFK

Reageer op artikel:
Nog altijd prachtige Tatjana voor laatste keer te zien in sexy fotoshoot
Sluiten