Romy Monteiro sexy gefotografeerd door JFK

Redactie 31 Aug 2017 Girls

Als een van de grondleggers van sexy fotoshoots met mooie vrouwen zijn wij altijd blij als collegabladen uitpakken. Esquire doet af en toe een aardige duit in het zakje (Katja Schuurman, remember), maar ook JFK schiet regelmatig een heerlijke shoot waar de mussen door van het dak vallen.

In de editie van komende maand is de eer aan Romy Monteiro, onze nummer 33 uit de FHM500. Ze schittert nog altijd in de musical The Bodyguard. Niet alleen haar vocale uithalen maken die voorstelling de moeite waard, haar looks zijn minstens zo’n goede reden om een kaartje te kopen.

Romy is dan ook terecht trots op haar lichaam. In het interview met het magazine zegt ze: “Ik dacht van tevoren: oei, de shoot komt eraan, ik moet wat minder snoep eten. Dat was niet helemaal gelukt, maar ik dacht: ik ga er gewoon naartoe. Ik ben in shape, gezond, slank. En ja, ik heb hier en daar een vormpje, maar daar is toch niks mis mee? Toen ik de foto’s zag, dacht ik: prachtig! Ik zal me nooit een Doutzen voelen in lingerie, maar ik mag er zijn en ben trots op mijn fitte lichaam.”

Romy Monteiro JFK
Foto: Andy Tan / JFK

Niet alleen Nederland is gecharmeerd van de zangeres. Ook Hollywoodster Channing Tatum ziet haar ook wel zitten, want hij verkoos de 24-jarige beauty eerder al tot mooiste vrouw van Nederland. Die kan Romy in haar zak steken. Wij steken de nieuwe JFK lekker in ons zak en vergapen ons aan de formidabele foto’s van een van de knapste vrouwelijke schoonheidstalenten van ons land.

Romy Monteiro JFK
Foto: Andy Tan / JFK
Reageer op artikel:
Romy Monteiro sexy gefotografeerd door JFK
Sluiten