Het Willie Wildboeket is het ideale Valentijnsdagcadeau voor in de slaapkamer

Het is altijd de grote vraag wat je jouw vriendin moet geven voor Valentijnsdag. Een doosje chocolaatjes of een bloemetje lijkt altijd voldoende, maar soms heb je toch het gevoel dat de vrouw des huizes iets meer verwacht. Het leukste cadeau is natuurlijk iets waar je zelf ook plezier van beleeft en daar dachten ze bij Willie precies hetzelfde over. Zij hebben het perfecte valentijnsdagcadeau in petto. Aanschouw het Willie Wildboeket!

Nee, het is geen normale bos met prachtige bloemen. Maar een bos met een kleine verrassing erin. Geen zorgen, hij komt keurig in een doosje en wordt dus hartstikke discreet verstuurd. Onze vrienden van de digitale erotiekwinkel Willie verstopt in elke speelse bloemenbos een spannende sextoy. Hiermee zijn ze absoluut uniek en willen ze het gebruik van sextoys in relaties, maar ook daarbuiten en alles daartussenin, verder normaliseren. Mooi streven!

Willie Wildboeket

Wat Willie betreft hoef je liefde nooit te verbloemen, maar zéker niet op Valentijnsdag. Daarom is de Erotiekwebshop speciaal een samenwerking aangegaan met online pluktuin Pluukz. Een sekstoywinkel en een bloemenzaak. Dat moet wel de meest bijzondere samenwerking ooit zijn, maar blijkbaar valt het in de smaak. Met het Willie Wildboeket sla je namelijk twee vliegen in één klap. Een prachtige bos bloemen voor in de woonkamer en een extraatje voor in de slaapkamer.

Valentijnsdag

Bij Willie zijn er twee formaten beschikbaar: medium en large. Foxy Lover en Romeo & Juliet zijn medium. Love Is in the Air, met luchtdrukvibrator, is large. Welke bos je ook kiest: dit is een knaller van een cadeau. De pakketten worden geleverd inclusief een valentijnskaartje met op de voorkant: “Samen de bloemetjes buiten zetten?”, en op de achterkant de tekst: “Omdat ik facking gek op je ben.” Het cadeau bevat humor, liefde, seksuele spanning en spontaniteit. Je kan tot en met 13 februari een Willie Wildboeket bestellen om jouw vriendin de beste Valentijnsdag ooit te geven.

Reageer op artikel:
Het Willie Wildboeket is het ideale Valentijnsdagcadeau voor in de slaapkamer
Sluiten