We interviewden Zimra over haar nieuwe kont

redactie 7 nov 2016 Girls

Zimra is een van de mooiste vrouwen van Nederland. Ze behaalde immers de 13e positie in de FHM500. Toch kampen zelfs de mooiste vrouwen van ons land met onzekerheden. Zimra is bijvoorbeeld al heel lang ontevreden over haar kont. Na lang twijfelen besloot ze er via plastische chirurgie iets aan te laten doen. Met andere woorden; ze neemt een nieuwe kont. Niet iets waar veel mensen openhartig over zouden zijn. Zeker niet als ze in de landelijke schijnwerpers staan. Zimra wel. Wij spraken de gezellige blonde krullenbol over de operatie aan haar bilpartij, kritiek en doggystyle.

FHM: Zo Zim, dus jij gaat een nieuwe kont nemen. Waarom?
Zimra: Nou. Ik vond mijn billen vroeger mooier. Op gegeven moment ben ik steeds drastischer gaan schommelen in gewicht. Dat lag heel erg aan eetstoornissen. Twee jaar geleden ben ik voor het eerst op de goede manier afgevallen, dus op het juiste tempo met heel veel geduld. Door het schommelen in gewicht zijn m’n billen niet meer zo strak en mooi als dat ze vroeger waren. Het is niet perse dat ik gigantische billen wil, het is geen Kardashian wish, maar het volume in mijn billen is verdwenen en dat wil ik herstellen. Omdat ik die vijftien kilo op eigen kracht ben afgevallen en dat niet makkelijk was zie ik dit ook als een traktatie naar mezelf.

Helemaal gelukkig zijn met jezelf

Vind je je eigen kont niet mooi dan?
Het is niet dat ik ‘m lelijk vind, ik wil ook niet overkomen als een zeikerd, maar ik denk dat iedereen keuzes maakt voor zichzelf en het allerbelangrijkste is dat je het voor jezelf doet. Ik denk dat ik gelukkiger zal worden als ik wel een ingreep laat doen. Daarnaast hoort het een beetje bij m’n werk. Er komen weer wat dingetjes aan waarvoor ik halfnaakt in lingerie moet en dan zit ik gewoon lekkerder in m’n vel.

Hoe heet zo’n ingreep officieel eigenlijk?
Lipofilling. Tien jaar geleden heette het nog een Brazilian butt lift, nu heet het lipofilling. Ze verplaatsen lichaamseigen vet naar je bil en daarmee vormen ze ‘m helemaal mooi.

Heb je er lang over getwijfeld om iets aan je kont te doen?
Ik heb heel lang getwijfeld. Op gegeven moment kwam ik erachter dat de twijfel niet lag of ik de ingreep wel of niet wilde doen, maar lag de twijfel vooral bij de mening van anderen. Wat zouden mensen ervan vinden als ik zo’n ingreep zou doen? En toen dacht ik: dat is stom, je leeft voor jezelf en als er mensen zouden zijn die vinden dat ik een slecht voorbeeld ben voor anderen dan ben ik het daarmee oneens want 90% van het wereldje waar ik in zit of van de celebs in Amerika die doen dit soort ingrepen. Het is juist schadelijk of van slechte invloed als er wordt gelogen over zo’n ingreep.

☉?? @mylittl_boutique

Een foto die is geplaatst door Zimra Geurts (@zimrageurtsss) op

Hoe kies je je favoriete kont uit?
Met behulp van jou hahaha. Ik weet heel goed wat ik wil. Het is niet de bedoeling om een megagrote bil te krijgen. Het moet wel allemaal in verhouding zijn. Mij gaat het vooral om de vorm. Ik wil mooie, ronde billen. De afgelopen maanden heb ik als een mega creeper absurd veel foto’s van mooie vrouwenbillen op mijn telefoon verzameld.

Welke celebrity billen vind je mooi?
Ik vind die van de Kardashians allemaal te groot. Dat vind ik wel echt een brug te ver hoor. Die verhouding tussen benen en billen klopt niet meer bij hen. Doutzen Kroes heeft mooie billen. Oh, en Jennifer Lopez natuurlijk. Die heeft super mooie vrouwelijke rondingen. Haar billen zijn heilig.

Gebeurt dit nou veel?
Tuurlijk gebeurt dit veel. Die klinieken en dit soort plastische chirurgie bestaat al zo’n zestig jaar. Je hoort vaak genoeg in de wandelgangen of in zo’n kliniek dat dan weer die BN’er zo’n ingreep heeft laten doen. De eerste keer dat ik op consultatie kwam was het maandagmiddag en was de wachtkamer overvol. Daar keek ik best wel van op. Het was daar drukker dan dat ik ooit bij de huisarts en tandarts heb meegemaakt.

Is het duur om zo’n ingreep aan je kont te doen?
Als je plastische chirurgie vergelijkt met je haar laten kleuren of je make-up laten doen dan is het duur ja. Het ligt eraan bij hoeveel zones ze vet moeten weghalen om zo genoeg vet te hebben om bij je billen te doen. Gemiddeld liggen de kosten rond de 3.500 euro. Ik krijg wel eens de opmerking of ik niet bang ben of ik hierdoor een slecht voorbeeld ben in de zin dat sommige vrouwen dit ook wel willen doen maar het helemaal niet kunnen betalen. Nogmaals, ik doe het voor mezelf omdat ik er gelukkiger van word. Ik ben er liever gewoon eerlijk over. Plastische chirurgie is natuurlijk iets duurder. Maar als je echt iets heel graag wilt omdat je er veel gelukkiger van denkt te worden, dan is het ook voor jezelf de keuze of je er een jaar vakantie voor op wilt geven. Als tiener deed ik ook alleen maar bijbaantjes die super ruk betaalden, maar toch heb ik toen ik 19 werd direct mijn ongelijke borsten laten corrigeren waar ik heel erg mee zat. Daar heb ik ook heel lang voor gespaard en dingen voor gelaten. Dus het is maar net hoe graag je het zelf wilt.

???? 30 graden in september & even een daggie helemaal niks, daar word ik vrolijk van ????

Een foto die is geplaatst door Zimra Geurts (@zimrageurtsss) op

Waar gaat de ingreep aan je kont gebeuren?
In Brussel. Daar schijnt de allerbeste billendokter te zijn.

Hoe ziet die operatie eruit?
Ze zuigen het vet uit je benen en spuiten het dan in je billen, om het heel simpel te zeggen. Ik ben voor de zekerheid nog twee kilo aangekomen, zodat ik in elk geval genoeg vet heb. Nadat ze het vet in je billen hebben gespoten gaan ze het mooi proberen te vormen. Je gaat niet volledig onder narcose, want de chirurgen hebben je hulp nodig bij het vormen van je billen. Op gegeven moment moet je staan zodat je billen er vanuit elk perspectief goed uitzien. De operatie duurt volgens mij een uurtje of twee.

En kun je daarna wel lekker zitten of moet je gelijk een week plat?
Haha, na de operatie mag ik zes weken niet zitten. Het is heel belangrijk dat je de eerste twee weken niet zit. Ze raden het aan om daarna nog vier weken zo min mogelijk of niet te zitten omdat dat invloed heeft op het resultaat. Dus je kan er wel vanuit gaan dat ik zes weken niet zit.

Ga je dan alleen maar liggen?
Liggen en staan. En vooral plat op je buik liggen, als een aangespoelde walrus aan de kust. Ik denk dat ik me straks voel als Boneless Chicken. Van Cow & Chicken op Cartoon Network weet je wel. Hij lag altijd helemaal plat op z’n buik.


Zo ligt Zimra er straks bij na haar operatie.

En hoe zit het met doggystyle?
Dat mag ook zes weken niet. Dat is wel jammer. Maar dat heb ik er wel voor over.

Wanneer mogen we je nieuwe kont bewonderen?
Ik moet in december ergens in lingerie in een videoclip voor Secret Circle. Waarschijnlijk is het dan nog een beetje gezwollen. Het wordt nog wel ietsje minder groot dan dat, maar die draaidagen staan al ingepland dus ik moet gewoon in lingerie.

Mogen we er dan ook even aan zitten als we het lief vragen?
Nee, dat mag alleen Yuri. En m’n zusje. En m’n beste vriendinnen. Maar ik ga er waarschijnlijk zelf het meest aan zitten.

Oké. Wil je nog wat kwijt?
Ik weet nu al dat er heel veel mensen zullen zijn met kritiek. Daar kwam eerst ook mijn twijfel uit voort. Maar ik maak de keuze voor mijzelf om dit te laten doen. Ik heb daar mijn eigen redenen voor en doe het voor mijn eigen geluk. Ik heb heel even getwijfeld om er ook over te liegen zoals zo veel bekende vrouwen doen en mijzelf zo heel wat kritiek te besparen. Maar ik ben altijd een gevoelsmens geweest. Voor mij voelde liegen heel verkeerd. Vooral omdat ik dat meisje van 13 ben geweest die acht jaar lang eetstoornissen heeft gehad, mede door een verkeerd beeld dat ik had omdat ik niet wist dat er zoveel bekende vrouwen gebruik maakten van plastische chirurgie. Het zou heel oneerlijk en hypocriet zijn richting dat 13-jarige meisje als ik nu niet eerlijk zou zijn over deze ingreep.

Succes met de operatie en alvast veel plezier met je nieuwe bips!

Meer zien van Zimra? Check haar kanaal Secret Circle op Ziggo kanaal 791

Tekst: Chris Riemens
Beeld: Instagram

Reageer op artikel:
We interviewden Zimra over haar nieuwe kont
Sluiten